Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Teufel Audio Bamster XS Test; Teufel Audio Bamster XS
shoppen

Teufel Audio Airy Color Kit

Het is inmiddels alweer een jaar geleden dat Testman en ik de Teufel Audio Airy headset hebben getest, wil je deze test bekijken dan kan dat via deze link. Maar Teufel Audio heeft nu iets bijzonders bedacht om de Airy headset nog leuker te maken, nl. de Color Kit.

Teufel color kit

 

Met de Teufel Color Kit kan je de oorkussens van je Airy of je Airy LE headset aanpassen aan jouw stemming en/of de kleur van je kleding, tas of schoenen. De hoofdkussens en siliconen ringen zijn eenvoudig en snel te monteren: draaien, klikken en klaar! Ze zijn gemaakt van stevig kunstleer, zacht, wasbaar en getest op schadelijke stoffen.

De Airy Color Kit bestaat uit 4 paar oorkussen en 3 paar siliconen ringen. En is je Airy even wat stoffig? Dan kun je zowel de oorkussens, de siliconen ringen als de siliconen hoofdbeugel in warm water weer tot zo goed als nieuw laten stralen.

voorbeeld wisselen Color kit Teufel

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?