You are here: Home » Eten & koken » Valentijnsdag bij Le Creuset

Valentijnsdag bij Le Creuset

geschreven door Constance

Speciaal voor Valentijnsdag heeft Franse pannenmerk Le Creuset, haar assortiment hartvormige keukengerei uitgebreid. Naast het gietijzeren pannetje is er nu ook een aardewerken bakvorm, minipannetje en ovenschaal te koop en heeft de rode siliconen onderzetter een hartvorm gekregen.

le creuset valentijnscollectie

 

Het hartvormige pannetje met vleugeltjes als handvatten is van gietijzer en is rood geëmailleerd. En het heeft dezelfde eigenschappen als de overige geëmailleerd gietijzer pannen van Le Creuset: volledige warmteverdeling en daarmee optimaal behoud van smaak- en voedingsstoffen. Het pannetje is ideaal voor kleine stoofgerechten en het serveren van bijvoorbeeld soep en kan zo op tafel gezet worden.

Ook het aardewerk van Le Creuset is zeer duurzaam: het barst, krast of schilfert niet en is vaatwasser bestendig. De ludieke hartvormige mini cocottes zijn geschikt voor zowel warme als koude 1-persoonsgerechtjes, zoals een dessert. De taartvormen zijn te gebruiken voor zowel hartige als zoete taarten. En ook het aardewerk van Le Creuset is, net als het gietijzer, dubbel geëmailleerd, gemakkelijk schoon te maken en absorbeert geen geuren of aroma’s. Op het aardewerk wordt 5 jaar garantie gegeven door de fabriek.
DssPlatCoeur
De silicone onderzetter is bijna onmisbaar bij het gebruik van gietijzer en kan ook als pannenlap dienen. Hij is hittebestendig tot 425°C, is ijzersterk en zeer flexibel en gemakkelijk te reinigen in de vaatwasser.

Al deze Le Creuset producten zijn online te koop of  je kan natuurlijk ook terecht bij een van de  signature shops in Amsterdam en Den Haag.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com