You are here: Home » Beauty » Nieuwe Carmen Rotary Curler

Nieuwe Carmen Rotary Curler

geschreven door Constance

De tip voor de feestdagen is de nieuwe Carmen Rotary Curler. Want hiermee creëer je de mooiste, glamoureuze looks. En met deze roterende luchtkrulborstel modelleer je met gemak een feestelijk kapsel vol glans en volume.

carmen

De borstel van deze haarstyler roteert zowel links- als rechtsom, zodat je je haarpunten eenvoudig naar binnen of buiten kunt stylen. Dmv. de intrekbare tandjes verwijder je de borstel in een vloeiende beweging eenvoudig uit je haar en loopt het dus geen gevaar om in de war te raken.

De 30 mm borstel maakt de Carmen Rotary Curler uitermate geschikt voor zowel halflang als lang haar. Tevens is de luchtkrulborstel voorzien van Ion Technology met een antistatische en verzorgende werking. Dit zorgt ervoor dat je haar gaat glanzen en soepel in model valt. Uiteraard ontbreekt de Coolshot functie niet waarmee je je lokken optimaal kunt fixeren.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com