Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuwe Carmen heteluchtborstel, de Carmen Ion 1000 Nieuwe Carmen heteluchtborstel, de Carmen Ion 1000
  • GHD introduceert de ghd platinum styler GHD introduceert de ghd platinum styler
  • Nieuwe JOHN FRIEDA haarverzorgingsproducten Nieuwe JOHN FRIEDA haarverzorgingsproducten
  • Remington Big Style haarstyler Remington Big Style haarstyler
  • Test: Remington Silk Ultimate Styler Test: Remington Silk Ultimate Styler
  • Remington Silk, tools voor zijdezacht en glanzend haar Remington Silk, tools voor zijdezacht en glanzend haar
shoppen

Nieuwe Carmen Rotary Curler

De tip voor de feestdagen is de nieuwe Carmen Rotary Curler. Want hiermee creëer je de mooiste, glamoureuze looks. En met deze roterende luchtkrulborstel modelleer je met gemak een feestelijk kapsel vol glans en volume.

carmen

De borstel van deze haarstyler roteert zowel links- als rechtsom, zodat je je haarpunten eenvoudig naar binnen of buiten kunt stylen. Dmv. de intrekbare tandjes verwijder je de borstel in een vloeiende beweging eenvoudig uit je haar en loopt het dus geen gevaar om in de war te raken.

De 30 mm borstel maakt de Carmen Rotary Curler uitermate geschikt voor zowel halflang als lang haar. Tevens is de luchtkrulborstel voorzien van Ion Technology met een antistatische en verzorgende werking. Dit zorgt ervoor dat je haar gaat glanzen en soepel in model valt. Uiteraard ontbreekt de Coolshot functie niet waarmee je je lokken optimaal kunt fixeren.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?