You are here: Home » Beauty » MÁDARA Cosmetics 24-uurs sale!

MÁDARA Cosmetics 24-uurs sale!

geschreven door Constance

Morgen, op 26 november, krijg je 40% Korting bij MÁDARA Cosmetics op het gehele assortiment natuurlijke cosmetica. Daarnaast profiteer je van gratis verzending & ontvang je gratis 100 ml Micellar water bij bestellingen van €60 of meer. Dus maak je wishlist aan op www.madaracosmetics.nl en enjoy the benefits of nature!

beeld 24 uurs sale(1)

MÁDARA is opgericht door vier Letse vrouwen met een passie voor een groen, mooi leven en natuurlijke schoonheid. MÁDARA produceert organische producten gebaseerd op oersterke noordelijke planten. Het assortiment van MÁDARA omvat meer dan 40 natuurlijke producten in verschillende lijnen zoals gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, haarproducten en baby & kids verzorging. MÁDARA heeft het Eco Cert keurmerk en bevat ingrediënten die voor tenminste 99% van natuurlijke oorsprong zijn. Tijdens het productie- en verpakkingsproces wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het milieu. Alle producten zijn dierproefvrij. MÁDARA Organic Skincare is verkrijgbaar bij de beste (online) drogisten, natuurwinkels en gezondheidswinkels en www.madaracosmetics.nl.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com