Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
  • Geef je slaapkamer een nieuwe look! Geef je slaapkamer een nieuwe look!
shoppen

MÁDARA Cosmetics 24-uurs sale!

Morgen, op 26 november, krijg je 40% Korting bij MÁDARA Cosmetics op het gehele assortiment natuurlijke cosmetica. Daarnaast profiteer je van gratis verzending & ontvang je gratis 100 ml Micellar water bij bestellingen van €60 of meer. Dus maak je wishlist aan op www.madaracosmetics.nl en enjoy the benefits of nature!

beeld 24 uurs sale(1)

MÁDARA is opgericht door vier Letse vrouwen met een passie voor een groen, mooi leven en natuurlijke schoonheid. MÁDARA produceert organische producten gebaseerd op oersterke noordelijke planten. Het assortiment van MÁDARA omvat meer dan 40 natuurlijke producten in verschillende lijnen zoals gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, haarproducten en baby & kids verzorging. MÁDARA heeft het Eco Cert keurmerk en bevat ingrediënten die voor tenminste 99% van natuurlijke oorsprong zijn. Tijdens het productie- en verpakkingsproces wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het milieu. Alle producten zijn dierproefvrij. MÁDARA Organic Skincare is verkrijgbaar bij de beste (online) drogisten, natuurwinkels en gezondheidswinkels en www.madaracosmetics.nl.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?