Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • December cadeaumaand; MIZU drinkflessen December cadeaumaand; MIZU drinkflessen
  • Maak je eigen kokoswater met Biotona Bio Coconut water Raw poeder Maak je eigen kokoswater met Biotona Bio Coconut water Raw poeder
  • SodaStream lanceert een nieuwe watertoestel, de Spirit SodaStream lanceert een nieuwe watertoestel, de Spirit
  • Handige tips voor een lange vliegreis Handige tips voor een lange vliegreis
  • Waterdrinken met een app; HidrateSpark waterfles Waterdrinken met een app; HidrateSpark waterfles
  • Black+Decker lanceert Window Washer Black+Decker lanceert Window Washer
shoppen

Marie Stella Maris cadeaus

Je kent Marie Stella Maris natuurlijk als natuurlijk mineraalwater maar speciaal voor de december maand zijn er nu ook mooie cadeaus te koop.

marie stella maris

Zij hebben nu ook speciale geurkaarsen, huis- en linnensprays, een handzeep of mooie leren tassen en toilettassen. Maar er is ook een complete haar-, huid- en lichaamverzorgingslijn. En net als bij het mineraalwater steun je ook bij deze producten het goede doel ‘Care for Water’.

objets-2-damsterdam-marie-stella-maris

Het mineraalwater (plat of licht bruisend) is er in een klein flesje voor onderweg (deze is 100% recyclebaar), of in een glazen fles (0,25 of 0,75 ml.) En het water is gebotteld uit lokale bronnen; zo dicht mogelijk in de buurt bij jou. Op deze manier wordt het transport geminimaliseerd en wordt de impact op het milieu beperkt; Sifres Source in Hoensbroek (PET) en de St. Nikolaus Quelle in Malbron (glas).

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?