Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Vaderdag Tip; Samsonite Business collectie Vaderdag Tip; Samsonite Business collectie
  • Bugaboo introduceert de reistrolley Bugaboo Boxer Bugaboo introduceert de reistrolley Bugaboo Boxer
  • Test; Case Logic rugzak en laptop tas Test; Case Logic rugzak en laptop tas
  • Case Logic lanceert nieuwe laptoprugzak en laptoptas Case Logic lanceert nieuwe laptoprugzak en laptoptas
  • Bluelounge Laptop Tote, gemaakt van PET flessen Bluelounge Laptop Tote, gemaakt van PET flessen
  • New Looxs leren laptop fietstassen New Looxs leren laptop fietstassen
ladygadgets

Test; Case Logic Intrata laptoptas

Case Logic heeft mij ook de Intrata laptoptas opgestuurd voor een test. De Case Logic Intrata is er in 3 maten en in 4 kleuren.

case logic intrata

Ik heb de Intrata 11.6 voor mijn notebook en in de kleur groen. Alle modellen zijn er in groen, felblauw, zwart en grijs en de andere maten zijn 14 inch en 15,6 inch. De Case Logic Intrata heeft een hoofdvak en de hoeken en bodem wordt beschermend dmv. schuimrubberen belijning rondom. De rits zit bovenop zodat je makkelijk bij je laptop kan en in het voorvak passen kabels en accessoires. Verder heeft de Intrata een speciaal telefoonvak en penlus. Je kunt de tas in hand houden of over je schouder dragen met de afneembare en verstelbare schouderriem.

achterkant laptop

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?