Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Mail & Win; Kaarten voor Happy Spirit Days Mail & Win; Kaarten voor Happy Spirit Days
  • Bestel alles voor je slaapkamer gemakkelijk bij Bedden.nl Bestel alles voor je slaapkamer gemakkelijk bij Bedden.nl
  • Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison
  • Mail & win; Win een jurk van SRNDPTY Mail & win; Win een jurk van SRNDPTY
  • Mail & Win; Logitech Silent Mouse Mail & Win; Logitech Silent Mouse
  • Mail & Win; Kaspersky Total Security 2017 software Mail & Win; Kaspersky Total Security 2017 software
ladygadgets

Mail & Win; Case Logic laptophoes

We gaan op weg naar de decembercadeaumaand en deze keer zijn er mooie Case Logic laptophoezen te winnen. (Twv. 22,95 per stuk.)

laptophoes lime

Namens Case Logic mag ik 3 laptophoezen weggeven en de hoes is geschikt voor een 13.3 inch laptop of Macbook. De naadloze voering van Impact Foam geeft bescherming van boven tot onder. En je kunt de hoes overal mee naar toe nemen, zoals in je handtas, rugzak of trolley.

laptophoes turquoise

En dat laptopcases niet saai hoeven te zijn blijkt wel uit de kleuren waaruit je kan kiezen. En dat zijn lime, paars en turquoise.

laptophoes paars

Wat moet je doen om mee te doen aan deze mail & actie? Geef antwoord op deze vraag; welke Thule trolley heb ik vorige maand meegenomen naar New York voor een test? Mail je antwoord, voor 15 december as. en vermeld ook je naam en adresgegevens en de kleur die je graag wilt hebben naar; prijsvraag.blogo.nl@gmail.com. (De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.)

De spelregels voor de Mail & Win actie; je dient ingeschreven te zijn op de Lifestyle nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via deze link of via het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op; Na je inschrijving krijg je een mail met daarin een link ter bevestiging.)

 

 

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?