You are here: Home » Accessoires » Mail & Win; Case Logic laptophoes

Mail & Win; Case Logic laptophoes

geschreven door Constance

We gaan op weg naar de decembercadeaumaand en deze keer zijn er mooie Case Logic laptophoezen te winnen. (Twv. 22,95 per stuk.)

laptophoes lime

Namens Case Logic mag ik 3 laptophoezen weggeven en de hoes is geschikt voor een 13.3 inch laptop of Macbook. De naadloze voering van Impact Foam geeft bescherming van boven tot onder. En je kunt de hoes overal mee naar toe nemen, zoals in je handtas, rugzak of trolley.

laptophoes turquoise

En dat laptopcases niet saai hoeven te zijn blijkt wel uit de kleuren waaruit je kan kiezen. En dat zijn lime, paars en turquoise.

laptophoes paars

Wat moet je doen om mee te doen aan deze mail & actie? Geef antwoord op deze vraag; welke Thule trolley heb ik vorige maand meegenomen naar New York voor een test? Mail je antwoord, voor 15 december as. en vermeld ook je naam en adresgegevens en de kleur die je graag wilt hebben naar; prijsvraag.blogo.nl@gmail.com. (De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.)

De spelregels voor de Mail & Win actie; je dient ingeschreven te zijn op de Lifestyle nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via deze link of via het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op; Na je inschrijving krijg je een mail met daarin een link ter bevestiging.)

 

 

 

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Willemijn 22 november 2015 - 20:06

Meer dan prachtig vooral de groene en de blauwe!

Reageer
J.Donkers 23 november 2015 - 15:52

Zijn erg leuk, is weer eens wat anders dan de gewone zwarte, dus nu maar duimen dat ik win.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com