Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • IKEA laat duurzaam en design samen komen IKEA laat duurzaam en design samen komen
  • De vloerlamp is hip! De vloerlamp is hip!
  • Mail & Win; Philips Design Monitor Mail & Win; Philips Design Monitor
  • IKEA SPRUTT badkamer en slaapkamer collectie IKEA SPRUTT badkamer en slaapkamer collectie
  • IKEA SPRUTT badkamer en slaapkamer collectie IKEA SPRUTT badkamer en slaapkamer collectie
  • Tencel dekbedden: gezond slapen Tencel dekbedden: gezond slapen
shoppen

Personaliseer je muur met Dock Four Stylepads

Ben je je saaie, witte, muren zat of wil je muur optimaal benutten als opbergruimte? Het Nederlandse merk Dock Four heeft iets geheel nieuws, nl. Stylepads.

dock four keuken

Stylepads zijn slimme en stijlvolle wandpanelen die functionaliteit combineren met jouw stijl en smaak. De Stylepads van Dock Four geven iedere ruimte in huis een eigen karakter zo kan iedereen een zijn of haar eigen wand creëren. De panelen zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren, dessins en on trend materialen.

Ben je een stoer type? Kies dan voor panelen van hout, beton, jeans of metaal. Wil je toch liever je zachte kant benadrukken? Speel dan met stof en velours. Om het geheel af te maken kan je ook nog een eigen foto verwerken in de wand.

dock four kinderkamer

Dock Four zorgt niet alleen voor het decoratieve aspect, maar komt ook met praktische oplossingen. Denk aan handige toevoegingen als: tijdschriftzakken, whiteboard panelen, boekenplanken, magneetborden, sleutelhaken, spiegels, klokwijzers en zelfs USB-poorten behoren tot de mogelijkheden. Makkelijk te monteren, waardoor je in een handomdraai een persoonlijke wand creëert en net zo makkelijk weer verandert. De Stylepads kunnen altijd verwisseld worden, zonder ingewikkelde manoeuvres uit te halen. Ook kan je online alvast je eigen wand samenstellen.

dock four hal
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?