You are here: Home » Accessoires » Test; Google Chromecast Audio

Test; Google Chromecast Audio

geschreven door Constance

Gisteren lag ik bij mij op de mat, de Google Chromecast Audio. En dit handige apparaatje is mij door Simpler.nl (een keuze/vergelijkingswebsite) toegestuurd.

chromecast audio

Wat is de Google Chromecast Audio? Dit is een handig, klein apparaatje dat je eenvoudig aangesloten kan worden op al je bestaande luidsprekers. En daarna kan je je favoriete muziek, radio en podcasts kunt streamen via WiFi, net als met de  Chromecast. Audio werkt met tal van apps, waaronder Spotify, Pandora en Google Play Music. Net als Chromecast, werkt Audio overal in huis met je favoriete apparaten op Android, iOS en laptops.

Ik ga, samen met Testman, de Chromecast Audio testen, dus binnenkort lees je meer over dit handige Google device.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?