You are here: Home » Test; Case Logic SureFit covers

Test; Case Logic SureFit covers

geschreven door Constance

Afgelopen dagen heb ik 2 verschillende versies van de Case Logic SureFit covers getest. Beiden zijn geschikt voor verschillende merken tablets (8 inch), zoals Samsung, iPad mini en Devolo. Ik heb beide covers kunnen gebruiken om mijn (2 jaar oude) Samsung Galaxy Tab en de iPad Mini (leenmodel).

surefit 2.0

Het verschil tussen de Case Logic SureFit Slim en de SureFit 2.0 is het systeem waarmee je je device vastmaakt. Bij de SureFit Slim gaat dat dmv. een flexibel siliconen bevestigingssysteem en bij de SureFit 2.0 zet je je tablet vast met behulp van 3 flexibele haken.

surefit slim

Beiden systemen voldoen goed, alleen heb ik gemerkt dat de iPad Mini iets dikker is dan de Samsung Tab en daardoor blijven de elastieken van de SureFit Slim wat minder makkelijk zitten dan bij de 2.0 versie.

Conclusie; beiden SureFit covers zijn perfect geschikt voor beiden modellen. Ik vind zelf de SureFit 2.0 net iets handiger en werkt de SureFit Slim niet zo fijn met de iPad mini.

Ik ben erg enthousiast over deze universele hoezen want je hoeft nu niet meer, als je een nieuwe tablet/ipad koopt gelijk weer een nieuw hoesje te kopen. En je kunt beide modellen op verschillende manier neerzetten en tijdens het reizen kan je de hoezen dichtmaken dmv. een elastiek.

surefit 2.0

 

 

 

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com