Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kruidvat lanceert smartphone en tablet accessoires Kruidvat lanceert smartphone en tablet accessoires
  • Acer lanceert de Iconia Tab 10 Acer lanceert de Iconia Tab 10
  • Last-Minute Kerstcadeaus Last-Minute Kerstcadeaus
  • Test; Case Logic SureFit covers Test; Case Logic SureFit covers
  • Tintamar Vest Bag Tintamar Vest Bag
  • Laptop mee op de fiets Laptop mee op de fiets

Test; Case Logic SureFit covers

Afgelopen dagen heb ik 2 verschillende versies van de Case Logic SureFit covers getest. Beiden zijn geschikt voor verschillende merken tablets (8 inch), zoals Samsung, iPad mini en Devolo. Ik heb beide covers kunnen gebruiken om mijn (2 jaar oude) Samsung Galaxy Tab en de iPad Mini (leenmodel).

surefit 2.0

Het verschil tussen de Case Logic SureFit Slim en de SureFit 2.0 is het systeem waarmee je je device vastmaakt. Bij de SureFit Slim gaat dat dmv. een flexibel siliconen bevestigingssysteem en bij de SureFit 2.0 zet je je tablet vast met behulp van 3 flexibele haken.

surefit slim

Beiden systemen voldoen goed, alleen heb ik gemerkt dat de iPad Mini iets dikker is dan de Samsung Tab en daardoor blijven de elastieken van de SureFit Slim wat minder makkelijk zitten dan bij de 2.0 versie.

Conclusie; beiden SureFit covers zijn perfect geschikt voor beiden modellen. Ik vind zelf de SureFit 2.0 net iets handiger en werkt de SureFit Slim niet zo fijn met de iPad mini.

Ik ben erg enthousiast over deze universele hoezen want je hoeft nu niet meer, als je een nieuwe tablet/ipad koopt gelijk weer een nieuw hoesje te kopen. En je kunt beide modellen op verschillende manier neerzetten en tijdens het reizen kan je de hoezen dichtmaken dmv. een elastiek.

surefit 2.0

 

 

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?