Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Arnhemse Stockdagen zijn gestart Arnhemse Stockdagen zijn gestart
  • IKEA lanceert 5 limited collecties ism internationale ontwerpers IKEA lanceert 5 limited collecties ism internationale ontwerpers
  • Arnhemse Stockdagen komen eraan Arnhemse Stockdagen komen eraan
  • Expositie Snoopy en Belle in Fashion Expositie Snoopy en Belle in Fashion
  • IKEA werkt samen met 3 modeontwerpers IKEA werkt samen met 3 modeontwerpers
  • IKEA werkt samen met 3 modeontwerpers IKEA werkt samen met 3 modeontwerpers
wonen

Online webshop Holland Design & Gifts

Speciaal voor de liefhebbers van Hollands Design is er nu de webshop Holland Design & Gifts. Dit is een online platform met meer dan 1000 interieur- en modeaccessoires en eigentijdse souvenirs van Nederlandse ontwerpers.

Holland Design & Gifts 5 breed naturel

Er zijn heel veel bekende Nederlandse ontwerpers, waarvan de designs al de hele wereld over gaan. Maar er zijn ook genoeg jonge of minder bekende designers, die top ontwerpen maken maar nog onvoldoende (internationaal) podium hebben en is het Dutch Design Platform gecreëerd.  En hier kunnen Dutch Designers hun unieke producten aanbieden en krijgen ze het verhaal achter het product te vertellen.

holland design

Wat is Holland Design & Gifts niet? De traditionele molens, klompen of tulpen maar wel ontwerpen met een Hollands karakter of een Nederlandse design signatuur; bijzondere producten waar Nederland trots op mag zijn. Zoals bijvoorbeeld de Puzzle Board kaasplank, de Senz paraplu, inventieve 3D prints, zijden shawls, manchetknopen, sierlijke vazen, kaarsen of prachtige klokken, lampen en nog veel meer designs van o.a. Marcel Wanders, Piet Hein Eek, Fenna Oosterhoff en Van Tjalle & Jasper.

Dus ben je op zoek naar een leuk Sinterklaas cadeau of een iets voor onder de boom? Of iets bijzonders voor een verjaardag, een jubileum, een huwelijk, sinterklaas, kerst of een andere gelegenheid. En in Nederland vóór 17 uur besteld, is de volgende werkdag in huis.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?