You are here: Home » Eten & koken » Speciale Kersteditie New Look AGA

Speciale Kersteditie New Look AGA

geschreven door Constance

Tijdens onze zoektocht naar een nieuwe keuken ben ik ook het bekende fornuismerk AGA tegen gekomen. Het is jammer dat een AGA-fornuis niet gaat passen maar ik wilde jullie de speciale kersteditie New Look AGA niet onthouden.

lifestyle fornuis

De New Look AGA is er in nu ook in het inktzwart en dit model ontleent zijn naam aan fashionicoon Christian Dior, die de gevestigde mode in 1947 een nieuw tijdperk inloodste. Immers: dat is precies wat AGA ook met de New Look doet. De zwarte rangecooker heeft veel weg van de traditionele AGA maar is voorzien van allerhande nieuwe features als nieuwe handvaten, scharnieren en een nieuw logoschild.

Net zoals bij de traditionele AGA-modellen zijn de gietijzeren ovens altijd beschikbaar voor gebruik en creëert het fornuis de bijzondere AGA-warmte om zich heen. Ook het koken op de New Look AGA is vergelijkbaar met het koken op een traditioneel model.
Sinds de introductie van de nieuwe generatie AGA’s zijn er fornuizen die aan, op stand-by of uit kunnen worden gezet. Dankzij deze technologische toevoeging wordt er alleen energie verbruikt als dat nodig is en toch geprofiteerd van alle voordelen die koken met stralingswarmte met zich meebrengt. Een AGA is op deze manier zelfs energievriendelijk.

aga new look

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com