You are here: Home » Beauty » Estée Lauder lanceert nieuwe make-up producten

Estée Lauder lanceert nieuwe make-up producten

geschreven door Constance

Estée Lauder heeft weer een aantal nieuwe make-up producten gelanceerd en dat zijn de Double Wear make-up To Go Liquid Compact, Little Black Liner en Brow Now.

estee lauder make-up to go

 

De Double Wear make-up To Go Liquid Compact is speciaal ontwikkeld voor alle vrouwen die veel en vaak op pad zijn. Van huis naar kantoor, een avondje uit, een lange vlucht of winkelen met vriendinnen; overal kan je nu een bliksemsnelle touch-up maken waar en wanneer je wil. Slechts 1 keer drukken voor een perfect resultaat en dat tot wel 8 uur lang. Een keer drukken voor een dun laagje, twee keer voor een zwaardere dekking en er zijn 9 verschillende tinten.
De Double Wear Makeup To Go Liquid Compact is langhoudend met een hydraterend en verzachtend complex dat diep in de huid doordringt. Met als resultaat, de hele dag door een zachte, stralende en natuurlijke teint.
Een Tri-Moisture Complex met hyaluronzuur, glycerine en murumuruboter dat direct wordt opgenomen door de huid en deze de hele dag door intens voedt en verzorgt.
Een Skin Smoothing Complex met argireline en melkdistelextract doet fijne lijntjes en rimpels vervagen en zorgt voor een gelijkmatigere teint. Dé ideale basis voor je make-up en de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten vangen het licht op en weerkaatsen het op het huidoppervlak.

estee lauder little black liner

Met de Estée Lauder Little Black Liner kan je 3 verschillende lijntjes maken; ultra-fijn, dun of dikk. thin or thick. En deze waterproof eyeliner houdt tot wel 12 uur lang en is een perfecte aanvulling op de Little Black Primer.

estee lauder brow
De wenkbrauw staat in de spotlights en Estée Lauder heeft een 4-tal nieuwe ‘Brow Now’ producten. Het Brow Defining Pencil is een 2-in-1 gelpotlood dat je wenkbrauwen kleurt en opvult. En de kleur is 12 uur lang bestand tegen zweet en water. Het pencil is er in 5 kleuren; Blonde, Soft Brown, Rich Brown, Black Brown en Black.
De Double Brow Brush heeft 2 verschillende uiteinden, aan de ene kant zit een hoekige kwast om je wenkbrauwen op te vullen en aan de andere kant zit een kwastje voor het blenden van de kleur.
De Volumizing Brow Tint is een water resistant gekleurde gel die tot 12 uur houdt en waarmee je wenkbrauwen een vollere look geeft. De gel is er in 5 kleuren: Blond, Soft Brown, Rich Brown, Black Brown, Black.
De Stay-in-Place Brow Gel is de finishing touch. Deze gel breng je aan met een mini-mascara borstel en kan over elk ander Estée Lauder wenkbrauw product gebruikt worden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com