You are here: Home » Huis & Tuin » Ik wil Bolletje witte chocolade kruidnoten

Ik wil Bolletje witte chocolade kruidnoten

geschreven door Constance

Vanaf nu liggen de Bolletje witte chocolade kruidnoten in de winkels, maw. de Bolletje Facebook fans worden beloond. Bolletje brengt deze limited edition kruidnoten op de markt naar aanleiding van een ludieke oproep van Gerrieke Klooster en Eunice Uhlenbeek op Facebook.

Witte-Chocolade-Kruidnoten

Vorige week kregen Gerrieke en Eunice 1.000 zakken Bolletje witte chocoladekruidnoten. De dames zetten afgelopen september de Facebookpagina ‘Wij willen Bolletje witte chocolade kruidnoten’ op en verzamelden samen met Bolletje meer dan 260.000 likes. Je kunt deze Bolletje limited edition kopen bij Attent, Boni, Coop, Deen, Dekamarkt, Dirk van den Broek, Emté,
Hoogvliet, Jan Linders, Nettorama, Poiesz, Spar en Vomar.

Toch zijn Gerrieke en Eunice, ondanks hun grote liefde voor witte chocolade kruidnoten, niet van plan alle 1.000 zakken zelf leeg te eten. De twee schenken ruim 800 zakken aan diverse goede doelen voor kinderen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?