Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Samsung Tab S4 Test; Samsung Tab S4
  • Test; Samsung Level Box Slim Test; Samsung Level Box Slim
  • Print je foto’s met de Samsung Image Stamp Print je foto’s met de Samsung Image Stamp
  • Test; Samsung Level Box Slim speaker Test; Samsung Level Box Slim speaker
  • Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger
  • Test; Samsung Galaxy S7 en Samsung Gear 360 Test; Samsung Galaxy S7 en Samsung Gear 360
shoppen

Test; Olixar Full Cover screenprotector

Zoals jullie hebben kunnen lezen heb ik een 3-tal Samsung GALAXY S6 Edge+ accessoires gekregen en deze heb ik inmiddels getest. Als 1e is de Olixar Full Cover screenprotector aan de beurt.

curved screenprotector

Ik ben niet zo’n fan van screenprotectors omdat deze meestal heel moeilijk te bevestigen zijn. Terwijl ik weet dat een screenprotector je scherm absoluut extra bescherming geeft. Gisteren ben ik aan de slag gegaan met de Olixar Full Cover screenprotector en het opplakken is echt een fluitje van een cent.

Je maakt je scherm vetvrij, dmv. het bijgeleverde doekje, en daarna haal je de 1e laag van het folie af. Dit folie plak je, aan de bovenkant, vast en daarna plak je de schermfolie vast, tot aan de onderkant. Vervolgens haal je de beschermlaag van de folie af en wrijf je de luchtbelletjes eruit. En die luchtbelletjes gaan er heel gemakkelijk uit en binnen 2 minuten was het klusje geklaard; het folie zat op mijn scherm, én zonder belletjes!

En kom je er niet uit, dan heeft MobileFun.nl ook nog een handige ‘how-to’ video voor je.[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=WoLCI4_65_c[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?