Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison
  • Leef Lagom, het Zweedse geheim voor een gelukkig leven Leef Lagom, het Zweedse geheim voor een gelukkig leven
  • Winkelen op 2e Kerstdag Winkelen op 2e Kerstdag
  • Lifestyle.blogo.nl wordt Lifestylelady.nl Lifestyle.blogo.nl wordt Lifestylelady.nl
  • Wonen in een kasteel? Dat kan! Wonen in een kasteel? Dat kan!
  • IKEA helpt je met de wintertijd IKEA helpt je met de wintertijd
shoppen

Haal de Kerstster in je huis

We zitten momenteel al diep in de herfst en de winter is in aantocht en dit is dan ook de periode waarop iedereen zijn of haar huis ‘aankleedt’ met kaarsen, kussens, plaids en de Kerstster.

kerstster modern

In Parijs vond eind oktober jl. de Internationale Kerststerrenshow plaats en werd het seizoen van de kerstster geopend. De show vond plaats in een moderne loft die feestelijk was ingericht met kerststerren, gestyled door bloemenstylist Damien Da Rocha, bekend van bloemendecoraties bij Parijse winkels als Dolce Gabbana, Lalique en Boucheron. Twee trends stonden daarbij centraal: Neo-retro en het Kunstenkabinet.

Bij de Neo-retro trend draait alles om het vinden van de geest van het verleden, terwijl je modern blijft. De Kerstster kan op vele manieren in de Neo-retro stijl worden uitgelicht door ze te verwerken in een feestelijke tafel, een vintage kerstboom, een zelfgemaakte adventkalender, hangplanten, boeketten etc.

Binnen de trend van Het Kunstenkabinet verschijnt de Kerstster als een uitzonderlijk object. Thuis kan dit bereikt worden door de Kerstster als kunstobject presenteren, bijvoorbeeld in een stolp of in een vaas. Op deze manier wordt de plant uitgelicht als een exclusief stuk in huis welke we alleen aan familie en vrienden tonen.

kerstster-klassiek-kamer-verdeler

De Kerstster is een plant die de kracht heeft om een moderne en traditionele atmosfeer te creƫren in huis. Hij heeft weinig aandacht nodig en zorgt in een handomdraai voor warmte in de ruimte. De Kerstster is vanaf nu in de winkels te verkrijgen in een breed scala aan kleuren, van klassiek rood tot aan zachte pasteltinten.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?