Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Vaderdag cadeautip; GEAR4 IceBox Shock Case Vaderdag cadeautip; GEAR4 IceBox Shock Case
  • Spigen transparante case Samsung Galaxy S6 Edge plus Spigen transparante case Samsung Galaxy S6 Edge plus
  • Officiële Microsoft cases voor Lumia toestellen Officiële Microsoft cases voor Lumia toestellen
  • Perfect Drink App Controlled Smart Cocktails & Bartending Perfect Drink App Controlled Smart Cocktails & Bartending
  • Nieuwe keuken; Perfect Bake App Controlled Smart Baking Nieuwe keuken; Perfect Bake App Controlled Smart Baking
  • Test; Samsung Universal Desktop Dock Test; Samsung Universal Desktop Dock
shoppen

Test; Samsung Wireless Charger

Het 2e MobileFun.nl testartikel is de Samsung Wireless Charger en dit is een zgn. Qi oplader.

samsung wireless oplader

Met een draadloze Qi (spreek uit Chi) oplader zit er tussen de oplader en je telefoon geen draad, maar de oplader heeft nog wel een oplaadkabel. Je legt je smartphone op de oplader en dat is alles. En dat kan zelfs als mijn Samsung GALAXY S6 Edge+ in de Samsung cover zit.

Je ziet op de laadschijf duidelijk of je telefoon opgeladen wordt dmv. het LED-display (blauw; wordt geladen/groen; klaar met laden) en de Samsung Qi Wireless Charging Pad schakelt zelfs automatisch uit als je accu vol is. En je kunt de oplader overal op aansluiten, zoals het stopcontact maar ook op de usb-poort van je laptop of desktop. En ook het opladen zelf gaat reuze snel.

qi oplader

Toch heb ik 1 klein minpuntje ontdekt; Samsung levert geen usb-kabel bij de oplader. Maw. je moet je usb-kabel gebruiken die bij je smartphone geleverd is of een losse kabel aanschaffen en dat vind ik wel een beetje knullig want je verwacht wel dat Samsung gewoon die kabel bij de oplader levert.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qEx2DIySt8M[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?