You are here: Home » Accessoires » Test; Samsung Wireless Charger

Test; Samsung Wireless Charger

geschreven door Constance

Het 2e MobileFun.nl testartikel is de Samsung Wireless Charger en dit is een zgn. Qi oplader.

samsung wireless oplader

Met een draadloze Qi (spreek uit Chi) oplader zit er tussen de oplader en je telefoon geen draad, maar de oplader heeft nog wel een oplaadkabel. Je legt je smartphone op de oplader en dat is alles. En dat kan zelfs als mijn Samsung GALAXY S6 Edge+ in de Samsung cover zit.

Je ziet op de laadschijf duidelijk of je telefoon opgeladen wordt dmv. het LED-display (blauw; wordt geladen/groen; klaar met laden) en de Samsung Qi Wireless Charging Pad schakelt zelfs automatisch uit als je accu vol is. En je kunt de oplader overal op aansluiten, zoals het stopcontact maar ook op de usb-poort van je laptop of desktop. En ook het opladen zelf gaat reuze snel.

qi oplader

Toch heb ik 1 klein minpuntje ontdekt; Samsung levert geen usb-kabel bij de oplader. Maw. je moet je usb-kabel gebruiken die bij je smartphone geleverd is of een losse kabel aanschaffen en dat vind ik wel een beetje knullig want je verwacht wel dat Samsung gewoon die kabel bij de oplader levert.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qEx2DIySt8M[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com