Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Samsung Tab S4 Test; Samsung Tab S4
  • Test; Samsung Level Box Slim Test; Samsung Level Box Slim
  • Print je foto’s met de Samsung Image Stamp Print je foto’s met de Samsung Image Stamp
  • Test; Samsung Level Box Slim speaker Test; Samsung Level Box Slim speaker
  • Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger
  • Test; Samsung Galaxy S7 en Samsung Gear 360 Test; Samsung Galaxy S7 en Samsung Gear 360
shoppen

Test; Samsung Universal Desktop Dock

En als laatste kan je vandaag de test lezen over de Samsung Universal Desktop Dock die MobileFun.nl naar mij heeft opgestuurd.

standaard

Deze Desktop Dock is te gebruiken voor elk model Samsung Galaxy maar ook voor andere merken smartphone of Tablet die een micro-USB aansluiting hebben. Je kan dit dock gebruiken als oplader en tegelijkertijd kan je je mail lezen of foto’s/video’s bekijken.

aansluitingen

Maar doordat dit dock een ‘audio line out’ aansluiting heeft kan je ook een externe luidspreker aansluiten en zo genieten van je favoriete muziek; maw. luisteren en opladen tegelijk. En deze houder is klein, compact en draagbaar waardoor je de houder gemakkelijk mee op reis kan nemen, of op je bureau kunt neerzetten.

Wat ik wel jammer vind is dat ik mijn originele Samsung Cover van mijn S6 Edge+ moet halen omdat mijn telefoon anders niet wordt opgeladen en dat ook bij dit originele Samsung accessoire geen oplaadkabel meegeleverd wordt. Deze moet je ook zelf kopen of je kabel van je smartphone gebruiken.

usb aansluiting
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?