You are here: Home » Case Logic » Test; Case Logic SureFit covers

Test; Case Logic SureFit covers

geschreven door Constance

Van Case Logic heb ik 2 SureFit covers ontvangen, speciaal gemaakt voor 8 inch tablets. En de SureFit hoezen zijn geschikt voor verschillende merken tablets, zoals de Samsung en de iPad.

surefit 2.0

De SureFit 2.0 is geschikt voor een 7-8” tablets.  past  De met rubber gecoate grepen houden de tablet stevig op zijn plek en door de verstelbare kijkhoeken wordt schittering beperkt en kan je in elke situatie comfortabel kijken of werken. Je tablet is beschermt tegen botsen en krassen dankzij de slijtvaste, stevige materialen die voor de buitenkant zijn gebruikt en de cover heeft een stevige elastische sluiting.

surefit slim

SureFit Slim is een universele hoes in folio-uitvoering die verstelbaar is en geschikt voor de meeste 8”-tablets. Het flexibele siliconen bevestigingssysteem houdt de tablet veilig op zijn plaats en de verstelbare kijkhoeken beperken schittering kan je in elke situatie comfortabel kijken of werken. Je hebt ook toegang tot alle poorten en knoppen en de cover heeft een stevige elastische sluiting.

Nu ben ik in het bezit van een iPad mini en een Samsung Galaxy 8 inch Tab dus de aankomende week ga ik beide SureFit covers testen in combinatie met bovengenoemde tablets.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?