Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuwe Carmen Rotary Curler Nieuwe Carmen Rotary Curler
  • GHD introduceert de ghd platinum styler GHD introduceert de ghd platinum styler
  • Nieuwe JOHN FRIEDA haarverzorgingsproducten Nieuwe JOHN FRIEDA haarverzorgingsproducten
  • Remington Big Style haarstyler Remington Big Style haarstyler
  • Test: Remington Silk Ultimate Styler Test: Remington Silk Ultimate Styler
  • Remington Silk, tools voor zijdezacht en glanzend haar Remington Silk, tools voor zijdezacht en glanzend haar
shoppen

Nieuwe Carmen heteluchtborstel, de Carmen Ion 1000

Ben je op zoek naar een roterende heteluchtborstel waarmee je met gemak een prachtige golvende look krijgt met veel volume? Dan is de nieuwe roterende heteluchtborstel van Carmen, de Carmen Ion 1000 echt iets voor jou.
Carmen Ion 1000
De Carmen Ion 1000 kan in twee richtingen roteren. De ionentechnologie zorgt voor een antistatische en verzorgende werking wat resulteert in glanzend en soepel haar. Na het stylen van het haar fixeer je je kapsel met de krachtige Coolshot voor een optimaal en blijvend resultaat. De hete luchtborstel (1000 Watt) roteert ruim 120 keer per minuut, waardoor je haar eruit ziet alsof je bij de professionele haarstylist bent geweest.

detail carmen Ion 1000

Tip: kam of borstel voor gebruik eerst goed je haar, dan bereik je het beste resultaat voor glanzend en zijdezacht haar.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?