Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Dreamers Ibiza; sieraden met een boodschap Dreamers Ibiza; sieraden met een boodschap
  • Sieradenmerk Insignety opent flagship store in Amsterdam Sieradenmerk Insignety opent flagship store in Amsterdam
  • Buddha to Buddha is jarig en wordt 20 jaar! Buddha to Buddha is jarig en wordt 20 jaar!
  • Moederdagtip; Mi Moneda MM Vintage lijn Moederdagtip; Mi Moneda MM Vintage lijn
  • Ellen Beekmans lanceert haar 10e collectie Ellen Beekmans lanceert haar 10e collectie
  • Petite Jae maakt sieraden voor baby’s en kleuters Petite Jae maakt sieraden voor baby’s en kleuters
shoppen

TI SENTO Milano lanceert sieraden app

Ben je benieuwd welke TI SENTO Milano sieraden het beste bij jou passen? Download dan nu de nieuwe TI SENTO Milano sieraden app (mobiel en pc) waarmee je een persoonlijk advies krijgt hoe jezelf de beste sieraden look kan maken.

ti sento app

Met de komst van deze app geeft het Italiaanse TI SENTO Milanese stijltips op het gebied van sieraden.  Past deze hanger wel goed bij mijn ogen en welke oorbellen staan het best bij de vorm van mijn gezicht? Aan de hand van een te nemen, of up te loaden, foto leest de app persoonlijke gezichtskarakteristieken. Deze karakteristieken zijn oa. de vorm van je gezicht, de huidtint, de haarcoupe en –kleur en de kleur van de ogen. Op basis hiervan wordt een persoonlijk afgestemd sieraden stijladvies gegeven.

ti sento ringen

En de lancering vd TI SENTO Milano sieraden app wordt groots gevierd in de etalages van de Bijenkorf in Amsterdam. Vier buitenetalages zullen gedurende 2,5 week volledig in het teken staan van Milanese stijl en sieraden. Voor een persoonlijk sieradenadvies kan je ook terecht in de TI SENTO shop-in-shop in de Bijenkorf in Amsterdam. In deze Bijenkorf vestiging zal ook vanaf morgen, 5 oktober, een event spot geopend worden, waar je zelf je advies kan opvragen dmv. de APP. De hele periode zullen TI SENTO – Milano hostesses aanwezig zijn om alle sieraden te tonen, te laten passen en het stijladvies toe te lichten. En  wie weet spot je ook nog de TI SENTO fotografe en maakt iedereen die de app gebruikt, deze maand, elke dag op een sieraad tvw. €250,- uit je persoonlijke Milanese TI SENTO stijladvies!

ti sento oorbellen

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?