You are here: Home » Eten & koken » Wordt een Pasta Maestro met de Grand’Italia app

Wordt een Pasta Maestro met de Grand’Italia app

geschreven door Constance

Dol op pasta? En wil je de Italiaanse kneepjes van het pasta koken onder knie krijgen? Download dan de Pasta Maestro app (iOS en Android) van Grand’Italia want daarmee heeft iedere thuiskok de keukentool bij de hand om in een handomdraai een gevarieerde, échte Italiaanse pasta op tafel te zetten. Je vindt in de Pasta Maestro app van Grand’Italia alle ingrediënten om direct mee aan de slag te gaan, zoals inspirerende recepten, video’s en weetjes.

Pasta-Maestro app

Van een simpele arrabbiata met rode peper en tomaat tot een tagliatelle primavera met de verfijnde smaak van groene asperges. Met de stap-voor-stap instructies begeleid door foto’s is het heel eenvoudig om de oneindige mogelijkheden van de Italiaanse keuken te ontdekken. Bovendien staan er bij de recepten leuke weetjes en verhalen. Zo weten maar weinig mensen dat de Italianen Bolognese liever met tagliatelle eten dan met spaghetti omdat de stevige saus beter hecht aan brede pasta.

En voor iedereen die altijd al een keer zijn of haar eigen pesto of een traditionele pasta carbonara heeft willen maken bevat de app 7 pastaklassiekers die iedereen zeker één keer in z’n leven gekookt of gegeten moet hebben. En wie alle 7 gerechten heeft afgevinkt ontvangt de felbegeerde titel ‘Pasta Maestro’. En dat gaat extra gemakkelijk, want dmv. een instructievideo wordt de bereiding heel eenvoudig en stap voor stap uitgelegd.

menu pasta maestro

Om het nog gemakkelijker te maken kan je je eigen voorkeuren invullen en opslaan, bijvoorbeeld vegetarisch, vis of vlees. De Pasta Maestro app zet dan iedere week automatisch een recept klaar en dit zijn recepten waarmee je snel en eenvoudig een authentieke Italiaans gerecht op tafel zet.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com