You are here: Home » Beauty » Artdeco Arctic Beauty make-up collectie

Artdeco Arctic Beauty make-up collectie

geschreven door Constance

Ik heb deze week de Artdeco Arctic Beauty glamour collectie ontvangen. En Arctic Beauty is geïnspireerd op de kleuren in het Noordpoolgebied, zoals roze, paars, zilver en goud. Deze limited edtion make-up collectie ligt vanaf eind oktober as. bij Douglas in de winkel. De Arctic Beauty collectie bestaat uit een 8-tal producten, voor gezicht, ogen en lippen.

Girl Glamour Arctic Beauty 2015

Ogen; De vloeibare Glam Stars Liquid Eye Liner is er in 2 kleuren; silvered teak en moonlight. In de gel zitten glitterdeeltjes.

De Sparkling Lash Drops zit in een tube. En je kunt deze zilverkleurige gel op je wimpers en wenkbrauwen doen, maar ook op je oogleden, wangen of decolleté. De gel droogt snel op en de zilveren glinstering blijft lang zitten.

De Arctic Beauty Highlighter zijn 3 kleuren die je als oogschaduw kan gebruiken maar als highlighter. De poeder heeft reflecterende pigmenten en pareldeeltjes en hierdoor houdt de glans en kleur extra lang.

Glam Vintage Shimmer Cream is ook weer een product dat je niet alleen op je oogleden kan gebruiken maar ook op je wangen of je decolleté.

Gezicht; De Arctic Beauty Blush zijn 3, op  elkaar afstemmende kleuren, met een mooie glans. In de blush zitten minerale poeders waardoor je huid aangenaam aanvoelt en lange tijd blijft zitten.

Lippen; Ben je een lipstick-fan? De Perfect Color Lipsticks verwennen je lippen met oa.. vitamine E. En in de Arctic Beauty collectie zitten 3 kleuren; cool orchid, cool peach en coll coral.

En hou je meer van een gloss? De Glam Stars Lip Gloss geeft je lippen een mooie glans en blijft lang zitten. Er zijn 3 (nude) kleuren; glam frozen orchid, glam frozen rose en glam frozen flower.

Nagels; De Art Couture Nail Lacquer, in kleuren couture crushed ice en couture frozen land geven een goede dekking en is lang houdend. De, op gel gebaseerde lak, droogt ook snel en versterkt de structuur van je nagel.

artdeco arctic

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?