Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Vaderdag cadeautip; GEAR4 IceBox Shock Case Vaderdag cadeautip; GEAR4 IceBox Shock Case
  • Spigen transparante case Samsung Galaxy S6 Edge plus Spigen transparante case Samsung Galaxy S6 Edge plus
  • Officiële Microsoft cases voor Lumia toestellen Officiële Microsoft cases voor Lumia toestellen
  • Perfect Drink App Controlled Smart Cocktails & Bartending Perfect Drink App Controlled Smart Cocktails & Bartending
  • Nieuwe keuken; Perfect Bake App Controlled Smart Baking Nieuwe keuken; Perfect Bake App Controlled Smart Baking
  • Test; Samsung Universal Desktop Dock Test; Samsung Universal Desktop Dock
ladygadgets

Samsung Galaxy S6 Edge+ view cover

Jullie hebben begin september al kunnen lezen dat ik de Samsung Galaxy S6 Edge+ heb getest en dat ik ook, via MobileFun.nl, de originele Flip Wallet Cover (in het zilver) heb gekregen zodat mijn mobiele telefoon gelijk goed beschermd was.

samsung galaxy S6 Edge+ view cover

Maar Samsung heeft nog meer covers voor de Galaxy S6 Edge+ en een goede bescherming raad ik je wel aan want de achterkant van het toestel is best glad. En nu heb ik, via MobileFun.nl, een ander model hoesje gekregen, nl. de View Cover Case (in het goud).

De Samsung Galaxy S6 Edge+ View Cover Case beschermt de voor- en de achterkant van je toestel tegen krassen, schuren en vallen, maar door het transparante scherm kan je wel zien wie je belt, WhatsApp’t of mailt, evenals het weerbericht en muziek. En ook opnemen gaat erg gemakkelijk, zoals je in de video kan zien.

achterkant view cover

De S6 Edge + kan de kleur van de het case detecteren en automatisch aanpassen aan de achtergrondkleur van het scherm van de telefoon. En je hoeft deze case niet van je telefoon af te halen als je gebruik maakt van Qi draadloos opladen, dmv. Qi compatibele accessoires.

flip cover

Zoals je op de foto’s ziet is het enige verschil tussen de (gouden) View Cover Case en de (zilveren) Flip Wallet Cover is het transparante schermpje op de klep van de cover en aan de binnenkant van de Flip Wallet Cover kan je ook nog een creditcard of visitekaartjes bewaren. Voor de rest werken beide cover hetzelfde.

[youtube]https://youtu.be/p4TzqJrepSc[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?