Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Pebble Time Round vs FitBit Blaze Test; Pebble Time Round vs FitBit Blaze
  • Test; Pebble Time Round Test; Pebble Time Round
  • Vaderdag cadeautip: Pebble Time Round Vaderdag cadeautip: Pebble Time Round
  • Introductie van de Pebble Health Introductie van de Pebble Health
shoppen

Pebble lanceert de Pebble Time Round

Pebble introduceert alweer haar 5e horloge en dat is de Pebble Time Round; het
meest lichte en dunne smartwatch ter wereld en is mede daardoor ook perfect om door dames gedragen te worden.

pebble overzichtDe Pebble Time Round weegt 28 gr en is 7,5 mm dun en toch blijf je de hele dag op de hoogte van alle essentiële informatie. (Je kunt de Time Round nu al bestellen en vanaf begin november as. worden de horloges verzonden.) De Pebble Time Round is de 1e smartwatch met een klassiek polshorlogedesign, en is beschikbaar in de bandmaten 14 en 20 mm. Het slimme horloge is er in Black, Silver en Rose Gold. Voor de Pebble Time Round is bovendien een selectie van verschillende, zowel leren als roestvrijstalen , polsbandjes verkrijgbaar, en deze kan je dmv. het quick-release watchband-mechanisme in enkele seconden wisselen.

pebble

De Pebble Time Round batterij gaat 2 dagen mee en als je deze 15 minuten hebt opgeladen kan je weer een dag vooruit. Ook het display van de Pebble is heel goed leesbaar doordat er weer gebruik is gemaakt van color e-paper-display, dat altijd aanstaat. En hij is te gebruiken met zowel iPhone als Android smartphones.

pebble rose met leer
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?