Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Dreamers Ibiza; sieraden met een boodschap Dreamers Ibiza; sieraden met een boodschap
  • Mail & Win; Kaarten voor Happy Spirit Days Mail & Win; Kaarten voor Happy Spirit Days
  • Sieradenmerk Insignety opent flagship store in Amsterdam Sieradenmerk Insignety opent flagship store in Amsterdam
  • Bestel alles voor je slaapkamer gemakkelijk bij Bedden.nl Bestel alles voor je slaapkamer gemakkelijk bij Bedden.nl
  • Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison
  • Mail & win; Win een jurk van SRNDPTY Mail & win; Win een jurk van SRNDPTY
shoppen

Win; GooischeFrutsels Style & Go kleding & accessoires

Lifestyle.blogo.nl heeft weer een leuke prijsvraag voor jullie ism. GooischeFrutsels. Jullie kennen GooischeFrutsels als sieradenmerk, maar dit Nederlandse bedrijf is recentelijk gestart met een nieuwe kledinglijn; de Style & Go Collection en deze sluit perfect aan bij de GF sieraden. De GF sieraden zijn gemaakt van leer, roestvrij staal en natuurlijke materialen en worden, met de hand, in Nederland gemaakt.

De Style & Go Collection wordt in Europa geproduceerd bij kleine familiebedrijven want GF vindt het belangrijk te weten wie haar kleding produceert, onder goede omstandigheden en met liefde voor het vak.

Lifestyle.blogo.nl mag 5 mooie prijzen weggeven, namens GF (totale waarde in euro 500,00), om de lancering van de Style & Go Collection te vieren.

De hoofdprijs, als de GF Facebook 2000 likes heeft,  is een outfit twv. euro 250 (bestaande uit een top, broek, een armband en een ketting en deze winnares wordt uitgenodigd in de showroom van GooischeFrutsels en krijgt een persoonlijke styling door Ingrid Schuringa (ontwerpster en eigenaresse van GooischeFrutsels). Maar er worden, per 100 likes, mooie prijzen weg gegeven, zoals een outfit twv. euro 100 (bestaande uit een top, met korte mouw, een armband en een ketting). En 3 tops met korte mouw twv. euro 69,95.

Wat moet je doen om kans te maken op een van deze prijzen? ‘Like’ de FB pagina van GooischeFrutsels, en geef antwoord op deze vraag; ‘Waar worden de sieraden van GooischeFrutsels in Nederland gemaakt?’ (Mail je antwoord naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com.) De actie eindigt op 31 october as.

En om met de nieuwe collectie kennis te kunnen maken stelt GooischeFrutsels, op donderdag en vrijdag, haar showroom t/m december as open. Je bent daar van harte welkom.

Adresgegevens showroom GooischeFrutsels: Wakkerendijk 4a in Eemnes                              GooischeFrutsels Facebook pagina 

(De spelregels voor de Win actie; je dient ingeschreven te zijn op de Lifestyle nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via deze link of via het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op; Na je inschrijving krijg je een mail met daarin een link ter bevestiging.)

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?