Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wat worden de reistrends voor 2019? Wat worden de reistrends voor 2019?
  • Mail & Win; Bruna Agenda 2016 Mail & Win; Bruna Agenda 2016
  • Brillenmodeshow Eye Wish Brillenmodeshow Eye Wish
  • IKEA richt je studentenkamer voordelig in IKEA richt je studentenkamer voordelig in
  • Youniq, eindelijk andere woonaccessoires. Youniq, eindelijk andere woonaccessoires.
  • Missoni Home collection Missoni Home collection
shoppen

Bruna notitieboekjes & agenda’s

Ik heb 2 weken geleden kennis gemaakt met de nieuwste Bruna Private Label notitieboekjes en agenda’s. En het leuke is dat de boekjes en agenda’s helemaal op elkaar zijn afgestemd.

bruna notitieboekjes

Het Bruna Private Label bestaat uit 3 stijlen; Arabesca, Grafica en Fineliner. De dessins variëren van klassiek tot ornamentaal en van Afrikaans tot clean & basic. De nieuwe lijn is online en bij de Bruna winkels te koop.

De ontwerpen zijn gebaseerd op de trends voor 2016 en zijn dan ook samen met trendwatchers en ontwerpers ontwikkeld. En het resultaat is een groot scala aan stijlen en designs.

bruna notitieboek

Arabesca is een collectie met veel klassieke, kleurrijke en ornamentale prints en er is gebruik gemaakt van oude, rijke dessins en multicolor. Ben je dol op Afrikaanse dessins, grafische prints, sportinvloeden en veel kleurgebruik? Dan is de Grafika-lijn echt wat voor jou! En de Fineliner collectie is clean en basic en oogt fris door de eenvoudige grafische dessins, veel contrasten, zwart-wit foto’s en verschillende soorten lettertypen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?