Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

shoppen

L’Oréal Men Expert Hydra Energetic huidverzorgingslijn

L’Oréal Men Expert introduceert de Men Expert Hydra Energetic lijn. En deze huidverzorgingsproducten zijn speciaal bedoelt voor de man die korte nachten maakt en lange dagen. Wat dan kan je huid er vermoeid uitgaan zien.

l'oreal men expert

De Hydra Energetic-lijn vitaliseert de huid om een vermoeide blik tegen te gaan. De producten geven tot 24 uur verfrissing en hydratatie voor een frisse blik, de hele dag door.
De gezichtscrème van Hydra Energetic hydrateert de huid tot 24 uur en vermindert verschillende tekenen van vermoeidheid. De crème bevat een stabiele vorm van Vitamine C [Vitamine CG] die bij aanbrengen op het gezicht wordt omgezet in Vitamine C. De formule verkwikt en versterkt de huid en ondersteunt de aanmaak van collageen en moet ’s ochtends en/of ’s avonds op een gereinigde huid worden aangebracht. De crème is niet vet, plakt niet en verzacht de huid na het scheren.

me_he_verzorging_flacon_nl_2014_copie
Kick-Start Wake-up is een energy boost voor je huid. De gel bevat Taurine om de huid een “energy shot” te geven. Daarnaast bevat de gel Vitamine C. Met deze 2 ingrediënten is Kick-Start Wake-Up een ideaal product na een korte nacht slaap. Je brengt de gel ’s ochtends en/of ’s avonds op een gereinigde huid aan. En de gel is niet vet, plakt niet en geeft een verkoelend effect bij het aanbrengen.

lor_me_hex_hydraterende_gel

Een schaduwbaard ziet er goed uit, maar voelt niet altijd even fijn aan. 3-Dagen Baard Hydra Energetic X-treme is een hydraterende gel met een dubbele functie. Als gezichtsverzorger wordt de huid tot 24 uur gehydrateerd. Daarnaast zorgt de formule met Vitamine E dat de huid gevoed wordt. Als baardverzorger gaat de gel onzuiverheden tegen en worden irritaties gekalmeerd.
De  gel wordt ’s ochtends en/of ’s avonds op een gereinigde huid en baard aangebracht en is niet transparant, dus laat geen resten achter in de baard. Daarnaast is de gel niet vet en plakt niet.

Dankzij de nieuwe formule van Men Expert houdt Thermic Resist Deodorant het lichaam cool onder extreme omstandigheden. Deze deodorant combineert keramische componenten, bekend om de hittebestendige eigenschappen, met micro-vochtvangers voor een langdurig droog resultaat. De formule werd getest onder 45 graden Celsius!
Deze deodorant is er als spray en als roller en werkt maar liefst 48 uur lang.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?