You are here: Home » Accessoires » MaiQ; de perfecte werktas

MaiQ; de perfecte werktas

geschreven door Constance

Ik heb hem nog steeds niet gevonden, dé perfecte werktas!  Hij moet functioneel zijn, kwalitatief en ook bij elke outfit passen. En dan wil ik ook nog dat mijn laptop, papieren, snoertjes en make-up spullen in de tas passen. En dat past allemaal in de MaiQ bag.

maiq

De MaiQ tassen zijn groot genoeg voor je laptop en andere papieren, je telefoon, sleutels en andere dingen die elke vrouw haar tas meeneemt. De tassen sluiten met een rits en flap, zodat je gemakkelijk bij de inhoud kunt. Stevige hengsels, dubbele stiksels en sterke ritsen maken dat de tassen zeer geschikt zijn voor veelvuldig dagelijks gebruik. Fijne bijkomstigheid: hoe meer je de tas gebruikt, des te mooier hij wordt.

Alle tassen zijn gemaakt van one-of-a-kind handgeweven kleden bestaande uit vezels van een cactus, met ieder een eigen kleurencombinatie en patroon. De leren afwerking geven de tassen stevigheid en cachet. Kwaliteit, comfort en stijl, daar draait het om bij MaiQ.de finishing touch van je professionele look. Overdag gaat de MaiQ mee naar je werk, of studie en ’s avonds vergezelt ie je naar het café of restaurant.

maiq bag binnenkant

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com