Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De overstap naar Acer Chromebook deel 2 De overstap naar Acer Chromebook deel 2
  • Vrouwen vs mannen; wie zijn er voorzichtiger met hun data? Vrouwen vs mannen; wie zijn er voorzichtiger met hun data?
  • MYOMY Paperbag luiertas MYOMY Paperbag luiertas
  • Test; Case Logic rugzak en laptop tas Test; Case Logic rugzak en laptop tas
  • Case Logic lanceert nieuwe laptoprugzak en laptoptas Case Logic lanceert nieuwe laptoprugzak en laptoptas
  • Vaderdag cadeautip; Basil fietstassen Vaderdag cadeautip; Basil fietstassen
shoppen

MaiQ; de perfecte werktas

Ik heb hem nog steeds niet gevonden, dé perfecte werktas!  Hij moet functioneel zijn, kwalitatief en ook bij elke outfit passen. En dan wil ik ook nog dat mijn laptop, papieren, snoertjes en make-up spullen in de tas passen. En dat past allemaal in de MaiQ bag.

maiq

De MaiQ tassen zijn groot genoeg voor je laptop en andere papieren, je telefoon, sleutels en andere dingen die elke vrouw haar tas meeneemt. De tassen sluiten met een rits en flap, zodat je gemakkelijk bij de inhoud kunt. Stevige hengsels, dubbele stiksels en sterke ritsen maken dat de tassen zeer geschikt zijn voor veelvuldig dagelijks gebruik. Fijne bijkomstigheid: hoe meer je de tas gebruikt, des te mooier hij wordt.

Alle tassen zijn gemaakt van one-of-a-kind handgeweven kleden bestaande uit vezels van een cactus, met ieder een eigen kleurencombinatie en patroon. De leren afwerking geven de tassen stevigheid en cachet. Kwaliteit, comfort en stijl, daar draait het om bij MaiQ.de finishing touch van je professionele look. Overdag gaat de MaiQ mee naar je werk, of studie en ’s avonds vergezelt ie je naar het café of restaurant.

maiq bag binnenkant
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?