Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

shoppen

JO MALONE London Mimosa & Cardamom

Afgelopen maandag ben ik aanwezig geweest bij de lancering van de nieuwste JO MALONE London geur; Mimosa & Cardamom.

Jo Malone mimosa cardemon
Mimosa & Cardamom is een ‘New Bohemian’ geur. Het is een combinatie van mimosa, tonka bonen, kardemom, sandelhout, heliotroop en de damascusroos en hierdoor krijg je een parfum dat fris en maar tegelijkertijd ook kruidig is, ofwel een floriental geur. En hierdoor kan elke vrouw Mimosa & Cardamom dragen.

Tijdens de lancering van JO MALONE London Mimosa & Cardamom heb ik ook een persoonlijk parfumadvies gekregen. JO MALONE staat natuurlijk bekend om haar parfume layering en ik was dan ook erg benieuwd welke combinatie het beste bij mij, in combinatie met Mimosa & Cardamom, zou passen. Ik hou van frisse geuren, niet te bloemig, maar in de winter draag ook graag wat zwaardere parfums en met deze beschrijving ging Leanne Robinson (de JO MALONE London Boutique manager in Amsterdam) aan de slag. En mijn combi is Oud & Bergamot en Mimosa & Cardamom.

JO MALONE combinatie

Ben jij nieuwsgierig naar JO MALONE London? Ga dan langs bij De Bijenkorf in Amsterdam of Den Haag of naar Douglas in Maastricht.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?