Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuwe fietstassen van Fastrider Nieuwe fietstassen van Fastrider
  • Lifestyle.blogo.nl wordt Lifestylelady.nl Lifestyle.blogo.nl wordt Lifestylelady.nl
  • RITUALS lanceert meditatie-app RITUALS lanceert meditatie-app
  • Test; Xsensible Stretchwalker schoenen Test; Xsensible Stretchwalker schoenen
  • Shoppen in New York met privé shoppinggids en limousinetocht Shoppen in New York met privé shoppinggids en limousinetocht
  • Prijsvraag; Win een bloemenworkshop bij Maasmechelen Village Prijsvraag; Win een bloemenworkshop bij Maasmechelen Village
shoppen

Art & Fashion Event in Den Haag

Morgen en zondag vindt in Den Haag het Art & Fashion Event plaats en wederom op het chique Noordeinde.

paleis noordeinde

 

Het jaarlijkse Art & Fashion event dat georganiseerd wordt door ondernemers op en rond het Noordeinde zal dit jaar nog grootser opgezet zijn. Een weekend lang staat het Noordeinde en haar directe omgeving in het teken van kunst, mode en culinair genieten met allure. Er is onder meer live muziek van aanstormend zangtalent Sazz Leonore en Franstalige chansons van Pierre et les optimistes voor een charmant Frans sfeertje presenteren, passend bij het sfeervolle winkelgebied. Galeries organiseren speciale tentoonstellingen en feestelijke openingen en de horeca haalt alles uit de kast om de bezoekers op culinair gebied te verwennen.

De Hoogstraat, de Plaats, de Heulstraat en het Noordeinde worden met een chique zwarte loper van maar liefst 1.000 meter omgetoverd tot een grote catwalk. Op zondag zullen getalenteerde KABK-studenten onder begeleiding van SIS JOSIP GALERIE hierop modeshows geven. Ook kan je op zaterdag langs ‘levende’ etalages lopen, waar modellen de nieuwe najaarsmode van de deelnemende winkels tonen.

Morgen kan je een Royal Shopping Treatment krijgen want een team van stylisten en personal shoppers, zal op die dag van 11.00 tot 16.00 uur bezoekers aanspreken op terras of op straat en uitnodigen voor een mini-metamorfose met de nieuwe najaarscollecties.
Ook zullen levende modellen de nieuwe najaars- en wintercollecties presenteren in de etalages van onder meer Oger, Marc Cain, Klijsen Schoenen, Claudia Sträter en Zadig & Voltaire en je kan meteen op de foto in een speciale fotobooth naast ’t Goude Hooft.

Op de website kan je het hele programma bekijken, maar er is voor ieder wat wils; van klein tot groot.

[youtube]https://youtu.be/9VvxKsARZds[/youtube]

 

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?