Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

shoppen

Estée Lauder livechat

Over een uurtje kan al je beautyvragen en -problemen voorleggen aan de Beauty Experts van Estée Lauder tijdens de Live Chat, vanaf 12.oo uur tot 16.00 uur.

Estee-Lauder

Ben je op zoek naar de perfecte huidverzorging? Wil je graag meer infoEstée Lauder’s nieuwe skin care collectie New Dimension? Of ben je op zoek naar tips & tricks over contouring? De Beauty Advisors staan klaar om tijdens de live chat alle vragen te beantwoorden.

Je vindt de livechat op www.esteelauder.nl en klik op de “LIVE CHAT” button rechts boven op de home pagina.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?