You are here: Home » Beauty » Dr. Organic Rose Otto verzorgingslijn

Dr. Organic Rose Otto verzorgingslijn

geschreven door Constance

Het biologische merk Dr. Organic heeft een complete gezichts- en lichaamsverzorgingslijn waarin rozen en rozenolie wordt gebruikt. De Dr. Organic Rose Otto lijn bevat al het goede van de roos, en gebruikt extracten uit de rozenblaadjes voor een kalmerende werking op de huid, maar ook als energieboost waardoor de aanmaak van collageen gestimuleerd wordt.

dr organic rose

Rose Otto is geschikt voor alle huidtypen, inclusief de gevoelige. Fijne lijntjes verminderen en de huid wordt gevitaliseerd. Dr. Organic Rose Otto huidverzorging bevat geen petrochemische stoffen of agressieve toevoegingen die de huidbarrière kunnen schaden waardoor de waardevolle vochtbalans in gevaar komt. Alle producten zijn vrij van parabenen en Sodium Lauryl Sulfaat (SLS). Wat overblijft is pure huidverzorging, rijk en effectief.

De complete gezichtsverzorgingslijn bestaat uit;
Dr. Organic Rose Otto Cleansing Milk kalmeert, zuivert en verzorgt. Deze alcoholvrije milde reinigingsmelk bevat rozenblaadjes en Aloë vera en biedt de perfecte start van de dagelijkse reinigingsroutine. De huid is heerlijk verfrist, perfect in balans en subtiel geparfumeerd dankzij de natuurlijk zuiverende en verfrissende combinatie van bloemextracten.

Dr. Organic Rose Otto Skin Toner verwijdert onzuiverheden door de combinatie van biologisch rozenwater, Aloë vera en toverhazelaar. De huid wordt op milde wijze gestimuleerd en maakt de teint stralend. De natuurlijke bioactieve ingrediënten verstevigen en versterken de huid, terwijl de antioxidantrijke formule de huid beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Dr. Organic Rose Otto Day Cream is deze voedende dagcrème dringt door tot de diepere lagen van de opperhuid om celvernieuwing te stimuleren en de aanmaak van lichaamseigen collageen en elastine te ondersteunen. De huid wordt gehydrateerd, stevig en stralend gezond dankzij de toegevoegde biologische Rose Otto olie en de uitgebalanceerde selectie van natuurlijke actieve ingrediënten, waaronder rozenwater, Iers mos en kamille.

 

dr organic rose nachtcremeDr. Organic Rose Otto Night Cream zorgt ervoor dat rimpels geen kans krijgen, mede door de aromatische Rose Otto essentiële olie die is rijk aan antioxidanten en de werking van een schoonheidsslaapje heeft. Deze waardevolle olie wordt gecombineerd met het klinisch geteste, natuurlijke extract van Menyanthes Trifoliata (waterdrieblad) tot een luxe anti-aging crème. De crème dringt diep door in de huid om celherstel te stimuleren en de lichaamseigen collageen- en elastineproductie een boost te geven. De huid ziet er bij het ontwaken gehydrateerd, jeugdig en stevig uit dankzij de verzorgende, herstellende en versterkende werking.

dr organic rose serum

Dr. Organic Rose Otto Facial Serum herstelt en revitaliseert maw. is sterk genoeg om het ​​verschil te maken en mild genoeg voor dagelijks gebruik. Dit serum is natuurlijk, verjongend en effectief bij fijne lijntjes! De rijke combinatie van antioxidantrijke oliën boordevol celvernieuwde omega 3, 6 en 9, helpen de huid vocht vast te houden en te verstevigen. Jojoba, calendula en waardevolle Rosa Otto oliën laten waardevolle polypeptiden, fosfolipiden en ceramiden vrij in de opperhuid om de elasticiteit te vernieuwen.

Dr. Organic Rose Otto Eye Serum helpt en corrigeert de eerste tekenen van huidveroudering die van invloed zijn op de tere huid rond de ogen. Organic Rose Otto olie en rozenwater verzachten en hydrateren de huid. Een botanische combinatie van Aloë vera, kamille, passiebloem en calendula helpt het ontstaan ​​van rimpels te bestrijden en de verschijning van fijne lijntjes, wallen en donkere kringen te minimaliseren.

Dr. Organic Rose Otto Lip Balm Serum  hydrateert en beschermt de lippen dankzij de kalmerende eigenschappen van biologische Rose Otto olie. De lichte aromatische formule heeft daarnaast een liftend effect. Een perfecte combinatie van rozenbottelolie, amandelolie, shea butter, kokosolie, bijenwas, geranium en kruidnagel voedt en herstelt tere lippen.

Dr. Organic Rose Otto Face Mask is speciaal bedoelt voor de normale tot vette huid want dit zuiverende masker absorbeert overtollige talg, vuil en andere onzuiverheden en reinigt de huid diep. Een combinatie van botanische extracten met Aloë vera, kamille en passiebloem geeft tevens een rijke hydraterende behandeling.

dr organic rose facescrub

Dr. Organic Rose Otto Face Scrub maakt je poriën vrij van onzuiverheden en overtollige talg die voor een vale teint zorgen. Deze superzachte bioactieve scrub bevat Rose Otto olie en fijne microdeeltjes van vulkanische lava, perzik-, abrikoospitten en fijngemalen maïskolfvezels om de microcirculatie te ondersteunen en de celvernieuwing te stimuleren.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com