Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

ladygadgets

Test; JBL Reflect Mini headset

Vorige maand hebben jullie kunnen lezen dat JBL een nieuwe in-ear headset heeft geïntroduceerd; de JBL Reflect Mini. (Dat artikel kan je hier nalezen.)

jbl-reflect-mini

Nu weten de vaste lezers dat ik een haat-liefde verhouding heb met in-ear headsets. Want 99 vd 100 keer dat ik een in-ear headset test blijven de oordopjes niet in mijn oren zitten. Ondanks het feit dat er verschillende maten oordopjes bij de headsets geleverd worden. De reden hiervoor is heel eenvoudig, ik heb een hele kleine gehoorgang, maw. eigenlijk zouden de oordopjes voor mijn in-ear hoofdtelefoon op maat gemaakt moeten worden.

inhoud jbl in-ear set

Dus toen JBL mij vroeg of ik de Reflect Mini wilde testen zei ik nee, en dat kwam ook doordat ik benieuwd was of de speciale, bijgeleverde, ergonomische sportoordopjes wel zouden blijven zitten. Er zitten ook nog gewone in-ear oordopjes bij de Reflect Mini. Ik heb maat S van de ergonomische dopjes getest en je gelooft het niet maar ze blijven zitten en vallen absoluut  niet uit, zelfs niet bij het sporten, fietsen of shoppen. Dat komt doordat er kleine haakjes aan de dopjes zitten die zich, als het ware, vastklemmen in je oorschelp en zonder dat dit irriteert; dus dit onderdeel van de test is geslaagd.

oordopjes jbl

Het geluid is perfect, zeker als je je bedenkt dat dit kleinste sportheadsets zijn die JBL in het assortiment heeft. Natuurlijk kan je ook telefoneren met de Reflect Mini en een extra leuke ‘feature’ zijn de reflecterende kabels waardoor je duidelijk zichtbaar bent, tijdens het hardlopen of fietsen en dat is voor de aankomende herfst en winter, waarbij het vroeg donker wordt, erg handig en veilig.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?