Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Samsung Tab S4 Test; Samsung Tab S4
  • De vernieuwde Microsoft Surface Arc Mouse ligt in de winkels De vernieuwde Microsoft Surface Arc Mouse ligt in de winkels
  • Test; Samsung Level Box Slim Test; Samsung Level Box Slim
  • Print je foto’s met de Samsung Image Stamp Print je foto’s met de Samsung Image Stamp
  • Test; Samsung Level Box Slim speaker Test; Samsung Level Box Slim speaker
  • Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger
shoppen

Test; Samsung GALAXY S6 edge+ smartphone

Vandaag heb ik van Samsung, hun allernieuwste smartphone gekregen; de GALAXY S6 edge+. En vanaf 3 september as. ligt de GALAXY S6 edge+ in de winkels. Ik ga, natuurlijk, de aankomende week deze smartphone testen, maar ik zet nu alvast de belangrijkste ‘specs’ voor je op een rijtje.

galaxy-s6-edge-plus

De Samsung GALAXY S6 edge+ (32 GB) heeft een 5,7 inch Dual Edge scherm en hierdoor worden films en games nog beter weergegeven. Een hele handige toepassing is de mogelijkheid om jouw 5 favorieten vriendinnen en vrienden een ‘eigen’ kleur en volgorde te geven op People Edge. En ook kan je met People Edge een ‘poke’ of een emoji naar één van je People Edge contacten sturen.

Wil je je live video’s met iedereen delen? Met de Live Broadcast functie op de camera van je Galaxy S6 edge+ stream je wat je ziet live (met een vertraging van slechts 10 seconden). Ook de camera, 116 MP, heeft een aantal handigheden, zoals Video Digital Imaging Stabilization en Optical Image Stabilization en deze zorgen er samen voor dat jouw beelden stabiel en scherp zijn, altijd en overal.  En met de Collage modus leg je al je momenten samen met je vrienden vast. Schiet vier video’s en voeg ze samen tot één geweldige videocollage. En je kan nu ook de perfect selfie maken, met de Advanced Selfie technologie.

Ben je vergeten om je Galaxy S6 edge+ op te laden? Dat kan nu al binnen twee uur, en hij is binnen 180 minuten helemaal vol en dat kan ook zonder dat je een snoertje moet zoeken, want draadloos opladen kan natuurlijk ook.
samsung galaxy s6 edge+ doos
En voor de echte shopper is de S6 edge+ ook ideaal want je hoeft je portemonnee niet meer mee te nemen tijdens een avondje uit. Met Samsung Pay betaal je heel eenvoudig via je telefoon, met meer gemak en extra beveiligingsinstellingen. En je krijgt ook nog eens een aantal Galaxy extra’s;  zoals 100 GB gratis Microsoft Onedrive Cloud Storage. Zo bewaar je je foto’s, video’s en documenten op één plek waar je vanaf elk toestel toegang tot hebt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?