You are here: Home » Accessoires » GHD introduceert de ghd platinum styler

GHD introduceert de ghd platinum styler

geschreven door Constance

Ghd (Good Hair Day) is het topmerk op het gebied van stylers en zij blijven dan ook innoveren. En eindelijk is er dan nu een styler die niet slecht is voor je haar; de ghd platinum styler.

ghd-platinum

De ghd platinum styler geeft je geen ‘schuldgevoel’ meer want hij gebruikt warmte die veiliger is voor je haar en levert met slechts 1 beweging al het perfecte resultaat en krijgt je haar nog meer glans. De ghd platinum maakt gebruik van de gepatenteerde tri-zone
technologie, waardoor je snel en effectief in één beweging stylt en krult zonder concessies te doen aan de gezondheid van het haar. Verder schakelt deze styler zichzelf ook automatisch uit na 30 minuten, als ie niet wordt gebruikt en is ie te gebruiken om je haar stijl te maken, maar ook voor krullen en golven.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?