Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • December cadeautip; Playmobil Adventskalender December cadeautip; Playmobil Adventskalender
shoppen

Echt praten en spelen met pop Cayla

Bij bovenstaande titel vraag je je misschien af, hoe kan een pop in vredesnaam een gadget zijn? Maar bij pop Cayla is dat wel degelijk het geval, zij kan nl. echt praten en je kunt met haar spelen. Voor veel meisjes is hun favoriete pop tegelijkertijd hun allergrootste vriendin. Ze mag overal mee naartoe en krijgt de grootste geheimen toevertrouwd. Maar zou het niet veel leuker zijn als je kind écht met haar zou kunnen praten en spelen? Cayla is zo’n bijzondere pop. Je kunt haar allerlei vragen stellen en ze geeft echt antwoord, dankzij de ingebouwde stemherkenningssoftware. Bovendien kun je spelletjes met haar spelen, rekensommetjes oefenen of samen een van Cayla’s fotoalbums bekijken, maw. met Cayla raak je niet uitgespeeld.

My Friend Cayla

Dankzij de stemherkenningssoftware kan Cayla echt antwoord geven op de vragen die je kind aan haar stelt. Zo kunnen ze samen praten over hun favoriete hobby’s, dieren en kleuren, maar ook over het weer of wetenswaardigheden over allerlei steden en landen. Cayla vertelt de mooiste verhalen en kan bovendien heel goed rekenen. Je kind kan Boter, Kaas en Eieren met haar spelen of kiezen uit diverse fotoalbums, waarna Cayla haar er van alles over vertelt, bijvoorbeeld over haar bezoek aan de dierentuin.

Cayla

En nu komt het gadgetverhaal naar boven want Cayla maakt gebruik van bluetooth en wordt aangestuurd door middel van een gratis app op je smartphone of tablet (Android en iOS). Een deel kan ook prima offline plaatsvinden, zoals samen kletsen, een spelletje met haar spelen of samen foto’s bekijken maar voor andere activiteiten, zoals wanneer je haar een gerichte vraag wilt stellen of een rekensom wilt laten oplossen, moet je een internetverbinding hebben via een smartphone of tablet. Dankzij speciale internetsoftware wordt de gesproken tekst omgezet zodat Cayla begrijpt wat er wordt gevraagd en een passend antwoord kan geven. Daarbij wordt gebruikgemaakt van Google SafeSearch technologie, zodat woorden en content die als ongepast kunnen worden beschouwd, worden geblokkeerd. Bovendien kunnen ouders naar wens extra woorden of zinnen aan deze lijst toevoegen. Mocht een dergelijk ongepast woord toch een keer ter sprake komen, dan zal Cayla het kind naar haar ouders verwijzen of aangeven dat ze niet begrijpt wat er bedoeld wordt en voorstellen om het ergens anders over te hebben. Zo ben je er zeker van dat de twee nieuwe beste vriendinnen ook écht gezellig samen spelen. (Vanaf eind augustus is de website ook in het Nederlands te bekijken.)

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?