Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuw Andrélon Zilver Care Nieuw Andrélon Zilver Care
  • Buddha to Buddha is jarig en wordt 20 jaar! Buddha to Buddha is jarig en wordt 20 jaar!
  • MYOMY Paperbag luiertas MYOMY Paperbag luiertas
  • Handgemaakte armbanden Handgemaakte armbanden
  • Pandora breidt haar Essence collectie uit Pandora breidt haar Essence collectie uit
  • Mooie leren reistas Mooie leren reistas
shoppen

Buddha to Buddha Charity Collection

Buddha to Buddha lanceert de Charity Collection. En de woorden ‘This Universe Means Together’ zijn in de sieraden verwerkt. En dit zijn ook de woorden van Batul Loomans, de oprichter van Buddha to Buddha, en beschrijven de diepste wens van hem en het merk om iedereen te laten weten dat we samen zijn op deze mooie planeet en dat we voor elkaar moeten zorgen.

universe_ring

 

En om deze filosofie te onderstrepen gaat een deel van de opbrengst naar de Bali Children Foundation. De eyecatchers van de Charity Collection zijn een 925 Sterling Silver armband, een dogtag-style hanger en een 3-in-1 ring. De 3-in-1 ring zagen we nog niet eerder bij Buddha to Buddha en creëert van drie verschillende smalle ringen een elegant geheel. En natuurlijk een armband die zilver en leer met elkaar combineert. Tot slot nog armbanden van koord met de bekende Buddha to Buddha zilveren sluiting.

cord_bracelet

Buddha to Buddha ontwierp een limited edition ‘This Universe means Together’ T-shirt. Bij bestelling van een sieraad uit de Charity collectie kan het T-shirt gratis worden besteld (zolang de voorraad strekt).

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?