Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Etos limited edition December Collection Etos limited edition December Collection
  • Dove Winter Care huidverzorging Dove Winter Care huidverzorging
  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
shoppen

Aldi aanbiedingen; Fietsnavigatie en eeltverwijderaar

Vanaf morgen kan je bij Aldi terecht voor 2 bijzondere gadgets; fietsnavigatie apparaat en een eeltverwijderaar.

fietsnavigatie

De Teasi Pro GPS fietsnavigatie heeft voor geïnstalleerde routes in Nederland, België en Luxemburg en navigatiekaarten van 27 Europese landen met gratis updates. De accu gaat gemiddeld accuduur 10-12 uur mee en het stof- en waterdichte touchscreen is 3,5 inch. Je kunt verschillende fietsprofielen installeren en het apparaat wordt geleverd incl. stuurhouder.

elektrische_eeltverwijderaar

En voor mooie, eeltloze, zachte  voeten is er de elektrische eeltverwijderaar. Deze zorgt ervoor dat je ruwe voeten, handen en ellebogen er verzorgd en zacht uitzien. Het apparaat komt incl. 2 blauwe rollers voor de ruwe huid en 1 rode roller voor het polishen van je huid.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?