Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Samsung Tab S4 Test; Samsung Tab S4
  • Test; Samsung Level Box Slim Test; Samsung Level Box Slim
  • Print je foto’s met de Samsung Image Stamp Print je foto’s met de Samsung Image Stamp
  • Test; Samsung Level Box Slim speaker Test; Samsung Level Box Slim speaker
  • Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger
  • Test; Samsung Galaxy S7 en Samsung Gear 360 Test; Samsung Galaxy S7 en Samsung Gear 360
ladygadgets

Test; Samsung Galaxy S6 Edge zomerapps

Ik ben gevraagd door Samsung om de speciale zomerapps te testen die je vindt op de Samsung Galaxy S6 Edge smartphone. En denk dan aan verschillende leesapps, games en video’s kijken.

Black-Sapphire Samsung S6 edge

Zelf ga ik al jaren met een e-Reader op vakantie, maar voor de ‘lightweight’ reiziger is het veel handiger als je op smartphone ook al je favoriete boeken en tijdschriften kan lezen. En bij elke Samsung Galaxy S6 Edge krijg je elke maand een Kindle boek cadeau,met de Samsung for Kindle app. En wil je genieten van een luisterboek, dan kan dat via Amazon’s Audible (3 maanden lang gratis 1 audioboek per maand). En tenslotte krijg je, via Elly’s Choice, elke maand 10 boeken van bekende schrijvers.

Kindle-for-Samsung

Ik vind het zelf heerlijk om ook, luierend op het strand, een lekker tijdschrift te lezen. En ik ben niet de enige want je krijgt een abonnement op The New York Times (12 weken gratis), The Economist (6 maanden gratis) of Blendle (bij een Samsung smartphone krijg je een  extra tegoed van € 2,50 wanneer je een Blendle-account aanmaakt).

En de Galaxy S6 Edge is een echte alleskunner want met de Bruna reader app Tablisto lees je tijdschriften, vakbladen, boeken en kranten met video, audio en social media.

Heb je, tijdens je vakantie, foto’s en video’s gemaakt. Gebruik dan de Magisto app want hiermee kan je 3 maanden lang kan je op een gemakkelijke manier automatisch video’s en foto’s bewerken en deze met vrienden en familie delen. Binnen enkele minuten maak je prachtig bewerkte films van je video’s en foto’s, compleet met muziek en effecten..

magisto

En wist je dat je op de Galaxy S6 Edge ook HD video’s kan bekijken? En met VidZone bekijk je meer dan 85.000 videoclips van je favoriete artiesten, gratis!

·Zelf ben ik niet zo’n gamers, maar ben jij dat wel? Bij elke telefoon krijg je een in-game valuta cadeau bij de games Dragons of Atlantis: Heirs of the Dragon en The Hobbit: Kingdoms of Middle Earth en PAC-MAN Friends. En die laatste game is er nu toevallig net een die ik wel graag speel; jeugdsentiment.

Conclusie; je vraagt je misschien af waarom ik het niet heb gehad over de smartphone kwaliteiten van de Samsung Galaxy S6 Edge? Er is al heel veel geschreven over de features van dit model en daarom vond ik het leuker om de nadruk te leggen op de vele ‘gratis’ app die je vakantie een stuk plezieriger maken. En de bovenstaande app zijn onderdeel van een pakket van het Galaxy Gift pakket van 22 apps.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?