You are here: Home » Eten & koken » AGA introduceert Dual Control fornuis op gas

AGA introduceert Dual Control fornuis op gas

geschreven door Constance

Testman en ik zijn bezig met een nieuwe keuken dus zijn we uitgebreid aan het oriënteren. En wat blijkt? AGA heeft de Dual Control uitgebreid met de AGA Dual Control Gas.

aga dual control gas

 

De Dual Control gas heeft gietijzeren ovens en elektrische kookplaten. De ovens worden verwarmd met gas wat in Nederland altijd een populaire optie is bij AGA. Het fornuis is verkrijgbaar in een 3-oven en 5-oven model en in 14 kleuren. De Dual Control gas is alles wat je in een AGA  zoekt, maar met meer flexibiliteit en een lager energieverbruik.

De AGA Dual Control gas lijkt heel veel op de traditionele AGA  en is net zoals het traditionele model altijd klaar voor vertrek en geeft ie de AGA warmte rondom het fornuis. Ook het koken op de nieuwe AGA Dual Control gas is vergelijkbaar met het koken op een traditioneel model. Het enige verschil is dat in vergelijking met een traditionele AGA de kookplaten van de Dual Control niet altijd aanstaan.

Op de  Dual Control kunnen de twee elektrische kookplaten, bestaande uit een kookplaat en een sudderplaat, naar wens aan- en uitgezet worden. Omdat de kookplaten uitgezet kunnen worden is deze AGA energie zuiniger dan zijn voorganger. De krachtige elementen zorgen er voor dat de kookplaat en sudderplaat respectievelijk in 8 en 11 minuten operationeel zijn. De twee kookplaten zijn afzonderlijk van elkaar via het ingebouwde bedieningspaneel te bedienen.

De nieuwe Dual Control gas is ideaal voor wie houdt van lekker eten en een stijlvolle en gezellige keuken. Het fornuis met drie ovens heeft een braad-, bak- en sudderoven en het fornuis met vijf ovens ook nog een warmhoudplaat, warmhoud oven en extra sudderoven. Bij het 5-oven model kan het extra gedeelte afzonderlijk aan- en uitgezet worden door middel van 1 knop op het fornuis.

aga cooker groot model

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com