Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Skincare voor mannen en aftershave balm: Bulldog Skincare voor mannen en aftershave balm: Bulldog
  • V 10 Plus lanceert een gepersonaliseerd skincare concept V 10 Plus lanceert een gepersonaliseerd skincare concept
  • Test; Valmont Hydration lijn Test; Valmont Hydration lijn
  • Test; MiLi Pure Skin Moisture Detector Test; MiLi Pure Skin Moisture Detector
shoppen

Valmont lanceert Expert of Light huidverzorgingslijn

Het luxe Zwitserse huidverzorgingsmerk Valmont heeft een nieuwe lijn gelanceerd; Expert of Light.

Valmont Expert of Light collectie

Want ouderdomsvlekken zijn de nieuwe rimpels. Terwijl een paar rimpels kunnen zorgen voor karakter en een zekere charme, worden pigmentvlekjes, die door de jaren heen ontstaan, niet echt op met open armen ontvangen. Valmont speelt in op dit probleem en introduceert: Expert of Light. Dit een compleet nieuwe skincare lijn met 8 doeltreffende producten, die de teint verlichten, de huid oplichten en de natuurlijke glans van de huid behouden. Valmont gebruikt voor deze innoverende productlijn unieke ingrediƫnten van hoogstaande kwaliteit met het belangrijkste ingrediƫnt DNA. Het resultaat is een stralende, egale teint met een jeugdige look.