You are here: Home » Accessoires » Garden Glory lanceert hippe tuinslang

Garden Glory lanceert hippe tuinslang

geschreven door Constance

Het is nu alweer een tijdje lekker warm en droog weer en dan moet je de tuinplanten water geven. En om dat klusje leuker te maken, kan je aan de slag met de tuinslang en de bijpassende accessoires van het Zweedse merk Garden Glory.

GardenGlory

 

En de tuinslang, met bijpassende ophangmodule en mondstuk, zijn zo mooi dat deze ook je tuin gelijk opvrolijken. Want de slangen hebben namen zoals White Snake, Black Swan, Candy Crush en Gold Digger. En ook de mondstukken zijn er verschillende kleuren, zodat je lekker kunt mixen en matchen. De slang is gemaakt van pvc en is 20 meter lang.

En wil je echt helemaal los gaan, schaf dan ook een van de muurhouders aan. Je kan kiezen uit rendier of de ‘klassieke’ versie, maar dan wel in allerlei leuke kleuren.

collectie garden glory

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com