Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Melvita L’Or Bio Olie Spray, de alles-in-een olie Melvita L’Or Bio Olie Spray, de alles-in-een olie
  • Kleur én verzorging met de nieuwe Labello Crayon Lipstick Kleur én verzorging met de nieuwe Labello Crayon Lipstick
  • Bulldog slaat nieuwe weg in met milieuvriendelijke verpakking Bulldog slaat nieuwe weg in met milieuvriendelijke verpakking
  • Tonymoly Panda’s Dream huidverzorging Tonymoly Panda’s Dream huidverzorging
  • Ga huidveroudering tegen met Oenobiol Paris Ga huidveroudering tegen met Oenobiol Paris
  • Essence handcrème set, een ideaal December cadeau Essence handcrème set, een ideaal December cadeau
shoppen

Dr. Organic Virgin Coconut Oil verzorgingslijn

Ik heb al vaker aandacht geschonken aan de biologische producten van Dr. Organic en nu het zomer is wil ik de nieuwe biologische Virgin Coconut Oil verzorgingslijn in het zonnetje zetten.

dr-organic-virgin-coconut-oil

Virgin Coconut Oil  staat bekend om zijn voedende en hydraterende eigenschappen.
De droge en vermoeide huid krijgt een hydraterende verjongingskuur en ziet er weer
gezond en stralend uit. Dr Organic’s nieuwe Virgin Coconut Oil verzorgingslijn is er voor de verzorging van top tot teen. De producten zijn rijk aan natuurlijke extracten van bijvoorbeeld papaja  en aloë vera en de prikkelende geur voert je mee naar een tropisch paradijs. Om je huid te verwennen met een heerlijk relaxed gevoel. En wist je dat actrice
Jennifer Aniston, model Miranda Kerr en Testman fan zijn van Virgin Coconut Oil.

Coconut Day Cream

De serie bestaat uit gezichts- en lichaamsproducten. Voor het gezicht is er Dr. Organic Virgin Coconut Oil Day Cream, dit is een intensief voedende crème met een lichte en goed absorberende textuur. De biologische Virgin Coconut Oil Day Cream bevat hoogwaardige
kokosolie en een complex van essentiële oliën en natuurlijke extracten om de huid te verzachten en te hydrateren. De natuurlijke vochtbalans wordt herwonnen en de huid voelt heerlijk fris, verzorgd en gezond aan. Dr. Organic Virgin Coconut Oil Night Cream geeft je huid een vochtboost met kokosolie en kokosextract. De rijke en hydraterende Organic Virgin Coconut Oil Night Cream bevat kokosolie, een mix van biologische essentiële oliën en natuurlijke extracten die de huid verzacht en en verzorgen. Dr. Organic Virgin Coconut Hydrating Radiance Elixir is een intensieve verzorging die je huid verkwikt en hydrateert. Onmiddellijk voelt de huid zacht aan en krijgt een stralende teint. Het lichte, snel absorberende en hydraterende Radiance Elixer met biologische extracten en tropische oliën dringt diep in de huid en werkt als een verjongingskuur. De mix van biologische extracten en oliën herstelt het hydrolipide filmpje dat als bescherming op de huid ligt. De vochtbalansverbetert en het transepidermale vochtverlies vermindert. Bijzonder geschikt om de vermoeide en gestreste huid weer op te peppen en de teint te verbeteren.Coconut Eye Perfect Dr. Organic Virgin Coconut Oil Eye Perfect geeft al resultaat binnen 15 minuten na gebruik, want dan is het antirimpel en verzachtende effect  merkbaar. Deze antirimpel filler minimaliseert direct kraaienpootjes, fronsrimpeltjes en fijne lijntjes en verstevigt de delicate oogcontour. Dr. Organic’s Eye Perfect zorgt ook op de lange termijn voor een gehydrateerde huid en een jeugdige uitstraling.

Coconut Body Souffle

Voor het lichaam en haar is er Dr. Organic Virgin Coconut Oil Body Souffle en deze bodycrème is verrijkt met Virgin Coconut Oil, kokosextract, aloë vera sap en fruitextracten. Voor een intens gehydrateerde en mooi verzorgde huid. Dr. Organic Virgin Coconut Oil Body Wash is een rijke, bad- en douchegel voor dagelijks gebruik geeft de huid een heerlijk verzorgd en gehydrateerd gevoel. Door de combinatie van kokosnoot met een mix van bio-actieve en biologische ingediënten, waaronder papaja, mangofruitextracten en cacaobonenextract, voelt het lichaam na het douchen heerlijk verfrist en gerevitaliseerd aan. Dr. Organic Virgin Coconut Oil Hand & Nail Cream bestaat uit een complex van tropische en biologische oliën en fruitextracten, dat snel geabsorbeerd wordt, hydrateert de handen en nagels intens. De tropische bioactieve samenstelling bevat een krachtige combinatie van vitamine C en vitamine E voor een natuurlijke, langdurig voedende bescherming. Dr. Organic Virgin Coconut Oil Skin Lotion is een superhydraterende, verzorgende, tropische bodylotion die rijk is aan antioxidanten en celvernieuwende proteïnen. Een multi-purpose olie met wonderbaarlijk goede resultaten voor een effectief gehydrateerde en verstevigde huid. De huid komt weer in balans, ziet er jonger uit en voelt heerlijk zacht aan. Dr. Organic Virgin Coconut Oil Moisture Melt Body Oil dringt diep door in de verschillende lagen van de opperhuid en zorgt voor een diepe hydratatie. De olie kan dagelijks worden gebruikt op de droge lichaamshuid of  wekelijks voor een intensieve behandeling.

Coconut Body Wash

Voor in het haar is er Dr. Organic Virgin Coconut Oil Shampoo en deze combineert de verzorgende bestanddelen van kokosolie met een cocktail van essentiële, biologische oliën en fruitextracten. Sinaasappelextract en mango-extract stimuleren de keratinevezels. Voor vol, glanzend en zichtbaar gezond haar. Dr. Organic Virgin Coconut Oil Conditioner op basis van kokosolie bevat een mix van bioactieve en biologische ingrediënten, zoals sinaasappelextract en bergamotolie. De keratineaanmaak wordt gestimuleerd en het haar intensief verzorgd. Voor mooi, gezond en glanzend haar.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?