Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • December cadeaumaand; MIZU drinkflessen December cadeaumaand; MIZU drinkflessen
  • Maak je eigen kokoswater met Biotona Bio Coconut water Raw poeder Maak je eigen kokoswater met Biotona Bio Coconut water Raw poeder
  • SodaStream lanceert een nieuwe watertoestel, de Spirit SodaStream lanceert een nieuwe watertoestel, de Spirit
  • Handige tips voor een lange vliegreis Handige tips voor een lange vliegreis
  • Waterdrinken met een app; HidrateSpark waterfles Waterdrinken met een app; HidrateSpark waterfles
  • Marie Stella Maris cadeaus Marie Stella Maris cadeaus
wonen

Black+Decker lanceert Window Washer

Ik ben niet dol op bepaalde huishoudelijke klusjes en een daarvan is ramen lappen. Want er blijven altijd strepen en druppels op mijn ramen achter. Speciaal voor dit ‘ramenlap leed’ introduceert Black+Decker haar eerste Window Washer.

window washer

De Window Washer is een multifunctionele reiniger die is ontworpen om zowel verticale als horizontale oppervlakken, zoals ramen, douchecabines, spiegels of zelfs gemorst water, snel en eenvoudig te reinigen en te drogen. en dit zonder strepen of druppels! Bij de lichte en ergonomische Window Washer wordt een roterende kop geleverd, waarmee je elke klus in drie eenvoudige stappen kunt klaren en dit met 1 schoonmaaktoestel.

De Window Washer heeft een krachtige sproeier waarmee je water en/of een schoonmaakmiddel op je raam (of ander oppervlak) sprayt.  Eén kant van de kop bevat een afwasbare microvezeldoek, dat vuil en vlekken van oppervlakken verwijdert en door de kop 180 graden te draaien, wordt ie een vloeistofzuiger met een rubberen zuigmond. Je moet soepel met de zuigmond over het oppervlak, en de zuiger verwijdert alle waterresten. Als er vloeistoffen in huis gemorst worden, kan de Window Washer ook vloeistoffen verwijderen zonder dat er gele doekjes, handdoeken of keukenpapier bij komen kijken. Dankzij de zuigmond en de zuiger zijn oppervlakken in een handomdraai schoon en droog.

black+decker spiegel

De batterij (opgeladen in 4 uur) gaat tot 25 minuten mee en de Window Washer heeft een afvalwaterbak (max, 100 nl.) die 360 graden rondom zichtbaar is, zodat je gemakkelijk kan zien wanneer de bak moet worden leeggemaakt (kan tot 100 ml bevatten).

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?