Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

shoppen

Heerlijk smullen met Jillicious Goods

Ruim 2 weken geleden gaven Testman en ik een feestje, voor mijn verjaardag en onze trouwdag. En een van de cadeaus was een doos van Jillicious Goods en de inhoud was echt een feestje.

jillicious box

Je kunt bij Jillicious Goods terecht voor taarten, brownies, fudge, cookies of de Jillicious Box. Alle lekkernijen zijn homemade uit de Engels/Amerikaanse keuken en wordt hier een Jillicious twist aan gegeven. Jill is haar (online) bakkerij gestart vanuit een persoonlijke passie voor bakken.

DeJillicious Box is perfect voor iedereen die niet kan kiezen, want deze Box is gevuld met alle smaken;  1 Brownie, 1 Fudge Brownie, 1 Whitie, 1 Caramel Shortbread, 1 Sticky Toffee, 1 Lime Square, 2 Pistachio’s, 1 Rocky Road Fudge en 1 Coconut Square.

Mocht je in de buurt van Amersfoort wonen, dan kan je terecht op de vele markten waar Jill & Arjan een kraam hebben, en anders online.

cake jillicious goods
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?