You are here: Home » Beauty » Carmen Smooth & Shine stijltang

Carmen Smooth & Shine stijltang

geschreven door Constance

Carmen introduceert de Smooth & Shine stijltang, en deze nieuwe stijltang heeft extra lange platen.

Carmen-Smooth-and-Shine-Stijltang2

Door de lange platen, 110 mm lang, zorgt de Smooth & Shine voor een supersnel resultaat en is het stijlen van je haar een fluitje van een cent. Dankzij de ultra smooth ceramic coating glijdt het haar soepel door de stijltang, wat resulteert in prachtig steil en glanzend haar. Daarnaast is de Smooth & Shine ideaal om te variëren in haarstijl. De ronde afwerking maakt het namelijk mogelijk om ook de mooiste krullen te creëren door simpelweg de stijltang te draaien.

De Fast Heat-functie van de Smooth & Shine zorgt ervoor dat je binnen één minuut al aan de slag kunt. De temperatuur is instelbaar van 120° C tot 230° C, afhankelijk van het type haar. Ook ontbreekt de Auto Shut Off-functie niet. Deze schakelt de stijltang na een uur automatisch uit.

Carmen-Smooth-Shine-detail

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?