Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • OPPO Find X smartphone is nu verkrijgbaar OPPO Find X smartphone is nu verkrijgbaar
  • Probeer de OnePlus 6 smartphone bij Belsimpel Probeer de OnePlus 6 smartphone bij Belsimpel
  • Wiko introduceert de View2 serie smartphones Wiko introduceert de View2 serie smartphones
  • Test; De Wiko VIEW XL smartphone Test; De Wiko VIEW XL smartphone
  • Test; Wiko VIEW smartphone Test; Wiko VIEW smartphone
  • OnePlus lanceert exclusieve productlijn ‘Callection’ OnePlus lanceert exclusieve productlijn ‘Callection’
ladygadgets

HTC introduceert de HTC One M9+

Vanaf half augustus ligt de nieuwste HTC smartphone in de winkel, de HTC One M9+ en deze smartphone heeft een aantal handige en leuke snufjes.

HTCOneM9+_Front_GunMetalGray voorkant

Op de HTC One M9+ (Gunmetal Grey( zit oa. een vingerafdrukbeveiliging, HTC BoomSound met Dolby Surround Sound en het 2K scherm is 5,2 inch. De Duo Camera is ook verbeterd en kan je, dmv. een 200GB micro-SD kaart je geheugen vergroten.

De vingerafdrukscanner zit aan de voorkant van het toestel en je hoeft, om de telefoon te gebruiken, maar 1 vinger op de scanner te plaatsen en dan wordt je toestel ‘geopend’. De 20 MP camera heeft een lens van saffierglas waardoor ie veel beter beschermt is tegen krassen en ook kan je Utra HD-video’s maken in 4K-resolutie. De HTC UltraPixel-frontcamera maakt haarscherpe selfies met een natuurlijke balans in alle lichtomstandigheden. De camera biedt verschillende creatieve effecten, zoals UFocus en Dimension Plus, waardoor je professionele foto-effecten kunt creĆ«ren.

HTCOneM9+ GunMetalGray

Ben je onderweg altijd naar muziek aan het luisteren? Op de HTC One M9+ kan je genieten van HTC BoomSound en de 2 stereo frontspeakers zijn gecombineerd met 5.1 channel Dolby Audio surround sound simulatie.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?