You are here: Home » Gadget nieuws » HTC introduceert de HTC One M9+

HTC introduceert de HTC One M9+

geschreven door Constance

Vanaf half augustus ligt de nieuwste HTC smartphone in de winkel, de HTC One M9+ en deze smartphone heeft een aantal handige en leuke snufjes.

HTCOneM9+_Front_GunMetalGray voorkant

Op de HTC One M9+ (Gunmetal Grey( zit oa. een vingerafdrukbeveiliging, HTC BoomSound met Dolby Surround Sound en het 2K scherm is 5,2 inch. De Duo Camera is ook verbeterd en kan je, dmv. een 200GB micro-SD kaart je geheugen vergroten.

De vingerafdrukscanner zit aan de voorkant van het toestel en je hoeft, om de telefoon te gebruiken, maar 1 vinger op de scanner te plaatsen en dan wordt je toestel ‘geopend’. De 20 MP camera heeft een lens van saffierglas waardoor ie veel beter beschermt is tegen krassen en ook kan je Utra HD-video’s maken in 4K-resolutie. De HTC UltraPixel-frontcamera maakt haarscherpe selfies met een natuurlijke balans in alle lichtomstandigheden. De camera biedt verschillende creatieve effecten, zoals UFocus en Dimension Plus, waardoor je professionele foto-effecten kunt creëren.

HTCOneM9+ GunMetalGray

Ben je onderweg altijd naar muziek aan het luisteren? Op de HTC One M9+ kan je genieten van HTC BoomSound en de 2 stereo frontspeakers zijn gecombineerd met 5.1 channel Dolby Audio surround sound simulatie.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com