You are here: Home » Badkamer » Bruynzeel opent Bruynzeel Home Center in Nieuwegein

Bruynzeel opent Bruynzeel Home Center in Nieuwegein

geschreven door

Sinds oktober 2013 is Bruynzeel Vloeren overgenomen door Bruynzeel Home Products. Voor de consument een groot voordeel nu alle productgroepen zoals sanitair, deuren, vloeren en schuifkastwanden uitgebreid te zien zijn in het onlangs geopende Bruynzeel Home Center in Nieuwegein. Deze showroom aan de Ravenswade 4b van maar liefst 1.200 m² is sinds medio april geopend. Hier is de klant van harte welkom om inspiratie op te doen voor een nieuwe badkamer, binnen- en buitendeuren, kastsystemen of een mooie parketvloer.

De adviseurs geven niet alleen advies en informatie over de producten, maar u kunt hier zelfs een goed doordacht ontwerp op maat voor uw nieuwe badkamer laten maken!

Het Bruynzeel Home Center is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.30 – 17.30 uur en op zaterdag van 9.30 – 17.00 uur. De adviseurs van Bruynzeel ontvangen u graag in het unieke Bruynzeel Home Center!

Alle informatie over het Bruynzeel Home Center is te vinden op   http://www.bruynzeelhomeproducts.nl/bruynzeel-home-center/

Ingrid Gommers, gastblogger en werkzaam bij De InterieurTipgever

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com