Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Villa Massa Limoncello ijsmachine by Kim Feenstra Villa Massa Limoncello ijsmachine by Kim Feenstra
  • Koken met limoncello Koken met limoncello
  • De Villa Massa Limoncello fles krijgt een nieuwe look De Villa Massa Limoncello fles krijgt een nieuwe look
  • Koken met Villa Massa Limoncello Koken met Villa Massa Limoncello
  • Canei introduceert cocktails op basis van wijn Canei introduceert cocktails op basis van wijn
shoppen

Maak je eigen Villa Massa Limoncello ijsjes

Ik geef toe, momenteel is het nog niet echt zomer, maar ik weet zeker dat de zon weer terug komt en dan is het erg lekker om alvast overheerlijke Villa Massa Limoncello ijsjes klaar te hebben liggen in je vriezer.

Villa Massa ijsjes

Wat heb je nodig voor deze (alcoholische) ijsjes? Natuurlijk Villa Massa Limoncello, 125 ml.,  250 ml water, 125 gram suiker, 1 citroen en ijsjesvorm (voor 6 ijsjes). Rasp de schil van de citroen. Smelt suiker in het water in een pan (niet laten koken) en voeg de citroenschil, vers citroensap van de citroen (geen pitten) en Villa Massa Limoncello toe. Vul de vormpjes met
het ijsmengsel en plaats alles min. 6 uur in de vriezer.

Let op: ben je nog geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?